Søk og bestill reise

search
Hvor vil du reise?
Når vil du reise?
Reisende  

Göteborg-Kiel färjan Stena Germanica
Göteborg-Kiel färjan Stena Germanica

Gøteborg - Kiel med Stena Line er veien til Tyskland

Fergene Gøteborg til Kiel er en praktisk rute for deg som skal på bilferie i Tyskland eller eller lenger sør. Du trenger ikke kjøre gjennom Danmark. Fergen går fra Gøteborg om kvelden og du våkner i Kiel om morgenen uthvilt for å kjøre videre til målet. Kiel er også et fint reisemål i seg selv. Fergeoverfarten tar ca. 14 timer og 30 minutter. Når du parkerer bilen om bord og nyter følelsen av å være på vei til Tyskland og Europa, starter reisen alltid med en avslappende kveld om bord. Hvor avslappende det blir er selvfølgelig opp til deg. Våre nye båter er designet med fokus på det gode liv, du spiser og drikker godt, du handler litt hverdagsluksus og du ser solen gå ned i horisonten. Men kanskje det beste av alt er at det er tid her til å tilbringe tid med sine kjære.

 

Rabatt på Stena Line

Du får alltid 20 % rabatt på Stena Line-fergen hvis du bestiller ferge og overnatting samtidig hos Sembo.

Hotell i Tyskland

Hotell i Tyskland finner du selvfølgelig her på Sembo. Vi har et stort utvalg hoteller rundt Kiel, Hamburg, Lübeck og langs veiene sør i Europa.

Hotell i Tyskland

Informasjon om Tyskland og Kiel

Her finner du litt informasjon over Tysklands severdigheter, kart og tips om koselige ting å gjøre i Tyskland. Du finner alle Sembos hotell og overnattingssteder i Tyskland her.

Tyskland   Kiel    Hamburg    Lübeck

Bilferie og hus til leie i Tyskland

Skal du kjøre bil i Tyskland eller lenger ut i Europa, finner du masse god informasjon her på Sembo. Du kan også leie et hus i Tyskland for en avslappende ferieuke. Her finner du alt fra enkle hytter til luksusvillaer med eget basseng til leie.

Bilferie i Tyskland    Lei hus i Tyskland

 

Stena Lines ferger fra Sverige til Danmark, Latvia, Polen og Tyskland.

Gøteborg-Frederikshavn    Halmstad-Grenå    Gøteborg-Kiel   Trelleborg-Rostock   Trelleborg-Sassnitz   Karlskrona-Gdynia   Nynäshamn-Ventspils