Velkommen til Sembo

Vi er på en spennende reise for å gjøre reisen enklere og morsommere enn noensinne - og vi håper du blir med!

Hos Sembo handler alt om å gjøre reisen din til noe helt spesielt. Vi forstår at det kan være vanskelig og tidkrevende å planlegge og bestille reiser, og derfor har vi tatt på oss oppgaven med å forenkle hele prosessen for deg.

Med Sembo kan du utforske, planlegge og bestille hele reisen på en enkel, smidig og fleksibel måte. Vi er stolte av å være det eneste digitale reisebyrået som lar deg bestille alle deler av reisen - fra overnatting til aktiviteter og transport - i ett enkelt søk. Det betyr at du kan sammenligne priser i sanntid.

Hvorfor bør du velge Sembo? Vi forstår at tiden din er verdifull, og at reisen din er unik for deg. Vi tilbyr ikke bare en bestillingstjeneste - vi tilbyr en hel opplevelse som er skreddersydd etter dine behov og preferanser.

Og det beste av alt? Vi er her for deg hele veien. Prisgarantien og reisegarantien vår gir deg trygghet når du bestiller hos oss, og kundestøtteteamet vårt er klar til å hjelpe deg med alle spørsmål og bekymringer du måtte ha.

Bak Sembo ligger en lang historie med innovasjon og lidenskap for reiser. Siden 1987 har vi utfordret bransjen ved å tilby rimelige pakkereiser til spennende reisemål over hele verden. Nå tar vi neste steg i utviklingen ved å bygge et helt unikt digitalt reisebyrå som skal gjøre det enda enklere for deg å oppleve verden.

Så velkommen til det nye Sembo. Vi er her for å hjelpe deg med å realisere reisedrømmene dine, og vi er klare til å ta deg med på en reise du sent vil glemme.

Sembo en del av Stena Line Travel Group

Sembo er en del av Stena Line Travel Group, som er en del av Stenasfären. Stenasfären er et konsern som omfatter Stena AB, Stena Metall AB og Stena Sessan AB. Konsernet har over 22 000 ansatte og en omsetning på over SEK 90 milliarder, med et resultat på over SEK 6,2 milliarder (2022).

Baerekraft
Reisevilkår
Prisgaranti
Bli partner med Sembo
Jobb med oss
Ledelse
Våre policies

Amelia avatar
Møt Amelia, vår nye reiseplanlegger