Våre reisemål » Kypros
Kypros

Kypros

SOLSIKKERT OG HERLIGE BADEMULIGHETER

Søk og bestill reise

search

Kypros

Kypros er ett av Middelhavets mest solsikre reisemål. Her skinner solen mer enn 300 dager per år! Øya er med sitt store utvalg av finkornede, gyldenbrune sandstrender et paradis for deg som elsker sol og bad. Her er vannet akkurat like turkisblått som man drømmer om at det skal være i ferien. Det er ikke så rart at kjærlighetsgudinnen Afrodite valgte å stige i land på nettopp Kypros – et bedre sted kunne hun neppe finne!

Mye å oppleve og bra shopping

Hvis du vil ta en pause fra badelivet, så er det mye å se og oppleve på Kypros. Det er lett å ta seg til storbyene Nicosia, Larnaca eller Limassol for shopping. Her finnes det kulturhistorie helt fra romertiden og korstogsriddernes tid. Sørg også for å besøke den tyrkiskkypriotiske siden av øya. Hvis du vil oppleve noe helt annet en dag, så lei en bil og kjør opp i fjellkjeden Troodos. Husk at det er venstretrafikk …

Rolig og avslappet feriefølelse

Vi på Sembo har i over 20 år letet etter de beste ferieboligene jorden rundt. På Kypros har vi brukt mye tid på velge ut akkurat de alternativene som vi vet at du kommer til å sette pris på når du er ferie. Vi har som vanlig fokusert mye på prisgunstigehet og beliggenhet. Hvis du vil unngå følelsen av masseturisme når du er på ferie og foretrekker å bo på hoteller med individuell atmostfære med en avslappet feriestemning, så har du kommet til riktig sted. Velkommen til Sembos Kypros!

Les mer

Skjul

Vis kart