Fakta og tall Sembo

Fakta og tall

Sembo er opprinnelig en svensk reisearrangør som startet i Norge i 2007. Sembo tilbyr nærmere 100.000 hotell, hus og leiligheter i 136 land. I begynnelsen hjalp vi våre gjester med bestilling av bilferie til Middelhavet. Reisebransjen har gått gjennom store forandringer de siste årene og det har også Sembo. Nå tilbyr vi fleksible ferier som passer dagens moderne mennesker. Det siste året reiste mer enn 700.000 mennesker med oss og våre søsterselskaper, og vi fortsetter å vokse.

Sembos utvalg selges via internett, telefon og reisebyråer i hele Norge. Sembo er en del av Stena Line Travel Group, som også har selskapene DTF-travel, Best Travel og FerieDe. Stena Line Travel Group eies siden 2007 av Stena Line.

 

Vårt kundeløfte

Vi i Sembo vil at alle skal få oppleve sin drømmeferie. Det er viktig å huske at det ikke alltid er det mest eksotiske eller luksuriøse som er drømmen. Vi ser hvert individ og arbeider hardt for at du skal få din drømmeferie.

Med våre nøye utvalgte ferieboliger i hele verden, stor omtanke, personlig service og trygg betaling, står vi til tjeneste og du kan trygt se fram mot din drømmeferie.

 

Forretningsidé

Sembos forretningsidé er at kunden selv velger hvordan ferien skal være ved å selv sette sammen overnattingssted, reisemåte og ferielengde. Dette er vi ensomme om i Norge.

 

Organisasjonsnummer 556529-1795