Disneyland® Paris

Bestill ditt neste familieeventyr på Disneyland® Paris!

Møt Iron Man, Spider-man og alle de andre superheltene fra Marvel-universet på Disneyland® Paris i sommer!
Disneyland® Paris kan skilte med unike opplevelser for alle. Møt favoritten din blant alle Disney®-karakterene og se de spektakulære showene. Bestill reisen din med Sembo i dag og oppdag Disneyland® Paris eventyr!
Les mer...

Disneyland® Paris tilbyr en unik og minneverdig opplevelse til alle. Enten det er å møte dine favoritter blant Disney®-karakterene, eller det er å se de spektakulære showene som Mikke og vennene hans har, så blir både små og store betatt av denne fantastiske underholdningen. Hvert år besøker millioner av familier og turister Disneyland® Paris, hvor de blir omgitt av alle de kjente Disney®-karakterene og blir underholdt av det store utvalget av morsomme aktiviteter.

Våre Disney® temahotell lar deg og familien være i Disneys® eventyrlige verden også på hotellet. Hotellene ligger i behagelig gangavstand fra Disneyland® Paris to fornøyelsesparker, og i tillegg tilbyr vi deg gratis buss mellom hotellene og parkene flere ganger i timen. Når du bestiller reisen din til Disneyland® Paris kan du med flere av våre tilbud få tilgang til både parkene og til attraksjonene. Det står tydelig på produktene når du bestiller drømmereisen din.

Vi har i tillegg spesielle tilbud for å gjøre ferien ennå bedre og gi deg ennå mer underholdning. For eksempel Buffalo Bill's Wild West Show eller lunsj og middag på Café Mickey. Disse tilbudene kan du bare bestille når du bor på et av våre temahotell. For øyeblikket kan vi tilby deg sju temahotell. Våre temahotell har godt rykte blant turistene og hvert hotell har sitt unike tema.

Pass på og ta muligheten til å møte populære karakterer som Annie Oakley, pony-ekspressen og Sitting Bull i Buffalo Bill's Wild West Show, eller spis lunsj eller middag blant Mikke, Minni, Pluto, Langbein og Donald på Café Mickey.

Vi i Sembo gir våre kunder eksklusive tilbud og vi legger stor vekt på at du skal få en unik og eventyrlig opplevelse.


Så bestill din ferie med Sembo i dag og bli med inn i Disneyland® Paris eventyrlige verden.

 

SLIK REISER DU

flygresa flygsemester flygbiljett
FLY - Vi søker blant over 100 flyselskap etter de beste prisene for deg. Du velger selv hvilke flytider og reisedager som passer deg. Vi liker fleksibilitet. Bestill fly og overnatting samtidig og du er dekket av Pakkereiseloven.
Bilsemester Hyrbil
LEIEBIL - Bestill leiebil på ferien. På Sembo samarbeider vi med Carnect som er en velkjent bilutleiefirma og våre avtaler gir det leveransetrygghet og gunstig pris. Bestill leiebil før du reiser så blir det både billigere og enklere.
Boka färja med Sembo
FERGE - Spar inntil 20% på båtreisen. Bestill overnatting og ferge samtidig så får du minst 20% rabatt på båtreisen. Rabatten gjelder uansett om du velger hotell, hytte eller leilighet.