Søk og bestill reise

search
Hvor vil du reise?
Når vil du reise?
Reisende  

Göteborg-Fredrikshamn med Stena Line
Göteborg-Fredrikshamn med Stena Line

Halmstad – Grenå med Stena Line er en vei til Jylland

Grenå er en hyggelig by på Jylland og her seiler Stena Lines ferger to ganger om dagen. Ferjeoverfarten Halmstad - Grenå tar ca. 4 timer og 15 minutter. Om bord på Stena Lines ferger har du gode shoppingmuligheter og god mat i restaurantene. Om bord på Stena Lines familievennlige ferge Stena Nautica er det mye som gjør reisen til LEGOLAND® både kortere og morsommere. Båten byr på mye plass for barn med løpende bein, og for mamma og pappa er det en velassortert butikk med lave sjøpriser, restaurant og kafé. Kinoen viser aktuelle filmer til gode priser. Inntil to avganger per dag. Båten er røykfri innendørs. Du har nærhet til Skagen, Billund og alle aktiviteter langs Nordsjøen. I Billund lokker Legoland og badelandet Lalandia for en barneferie.

 

Rabatt på Stena Line

Du får alltid 20 % rabatt på Stena Line-fergen hvis du bestiller ferge og overnatting samtidig hos Sembo.

Informasjon om Grenå og Jylland

Her finner du informasjon om Jyllands severdigheter, med kart, vær og morsomme ting du kan gjøre i Jylland. Her på Sembo finner du alle hoteller og overnattingssteder i Jylland.

Jylland    Frederikshavn    Skagen    LEGOLAND®

Bilferie og hus til leie i Danmark

Skal du kjøre til Danmark og Jylland, finner du masse god informasjon her på Sembo. Du kan også leie et hus i Danmark for en avslappende ferieuke. Her finner du alt fra enkle hytter til luksusvillaer med eget basseng til leie.

Bilferie i Danmark    Lei hus i Danmark

Hotell i Danmark

Hotell i Danmark finner du selvfølgelig her på Sembo. Vi har et stort utvalg av hoteller i Fredrikshamn, rundt Legoland i Billund, i koselige Skagen og i resten av Jylland.

Hotell i Danmark

 

Stena Lines ferger fra Sverige til Danmark, Latvia, Polen og Tyskland.

Gøteborg-Frederikshavn    Halmstad-Grenå    Gøteborg-Kiel   Trelleborg-Rostock   Trelleborg-Sassnitz   Karlskrona-Gdynia   Nynäshamn-Ventspils