LEGOLAND®

LEGOLAND®

Ta med hele familien til all moroa på LEGOLAND®!
Få på deg cowboyhatten og indianerfjærene, for LEGOREDO® Town er villere enn noensinne! Nå kan dere fly som ørner i årets nyhet Flying Eagle!
Les mer...

LEGOLAND® fyller 50 år – så på med cowboyhatten og fjærpryden, for LEGOREDO® Town er villere enn noensinne!

LEGOLAND® fyller 50 år – så på med cowboyhatten og fjærpryden, for LEGOREDO® Town er villere enn noensinne! Fly som ørner i årets nyhet Flying Eagle, og kjenn kilingen i magen når du setter utfor vannsklia på Ørneklippen, 11 meter over bakken, og suser i vill fart forbi præriens LEGO-dyr. LEGO Canoe er også ny, og står klar til vår femtiende sesong. Kom inn og opplev det ville vesten på LEGOLAND® – større, villere og heftigere enn noensinne!

Ninjaene inviterer på kino med sin nye LEGO NINJAGO 4D-film, som dere kan oppleve på LEGOLAND®.

Dere kan også se LEGOLAND® ovenifra i LEGOTOP eller hoppe på LEGO-toget og kjenn hvordan det nesten kiler i magen.

Høvding Langøre venter i indianerleiren med pinnebrød, og barna kan få sitt første førerkort i SEAT-trafikkskolen. Når dere er klare for action, kan dere bekjempe ondskapen i den heftige 3D-opplevelsen i LEGO NINJAGO The Ride, få magasug med fritt fall i Polar X-plorer og vaske gull til en stor mynt.

LEGOLAND®   er bygget opp av over 60 millioner LEGO klosser med masse av WOW for hele familien. Gjør dere klare for sommerfugler i magen i rutsjebanene, vannlek hos piratene, mange imponerende LEGO modeller, full fart i LEGO DUPLO® Land og kanskje du finner Olsenbanden i Miniland?

Dykk inn i en eventyrlig verden i LEGOLAND® Billund Resort hvor badeland, dyreparker og mye, mye annet morsomt venter på deg. Bo på Lalandia og gi deg og familien en opplevelse for livet.

På LEGOLAND venter mange opplevelser - regn med gåsehud i spøkelseshuset - The Haunted House med alt mulig skremmende, som får hårene på armen til å reise seg. Indianerhøvdingen byr på pinnebrød i westernbyen og i Miniland kan du gå på oppdagelsesferd i en verden av LEGO klosser. Det venter et sug i magen og fritt fall i Polar X-plorer. Her kan en hilse på pingvinene i Penguin Bay eller se haiene svømme over dere i Atlantis by SEA LIFE™. Avslutt dagen i LEGO Toppen, der en kan se hele ovenfra. LEGOLAND åpner dørene til mange fornøyelser, heftige events og opplevelser som en aldri kommer til å glemme under denne fantastiske sesongen 2018.

 

SLIK REISER DU

flygresa flygsemester flygbiljett
FLY - Vi søker blant over 100 flyselskap etter de beste prisene for deg. Du velger selv hvilke flytider og reisedager som passer deg. Vi liker fleksibilitet. Bestill fly og overnatting samtidig og du er dekket av Pakkereiseloven.
Bilsemester Hyrbil
LEIEBIL - Bestill leiebil på ferien. På Sembo samarbeider vi med Carnect som er en velkjent bilutleiefirma og våre avtaler gir det leveransetrygghet og gunstig pris. Bestill leiebil før du reiser så blir det både billigere og enklere.
Boka färja med Sembo
FERGE - Spar inntil 20% på båtreisen. Bestill overnatting og ferge samtidig så får du minst 20% rabatt på båtreisen. Rabatten gjelder uansett om du velger hotell, hytte eller leilighet.