Søk og bestill reise

search
Hvor vil du reise?
Når vil du reise?
Reisende  

Skiferier 20/21

Bestill din neste skiferie til Alpene eller fjellene
LÄS MER

Skiferier 20/21

Bestill din neste skiferie til Alpene eller fjellene.
Skidresort
Skidresort

Skiferier 23/24

Bestill skiferie til fjells i Sverige og Norge, eller Alpene i Østerrike, Italia eller Frankrike. Velg mellom hotell, leilighet og hytte.

Skiferie for alle

Flotte hytter, fantastisk snø og hygge med dem du er glad i. Kjenn suset i bakken, hør lyden av skiene som glir over nysnøen og slapp av i koselige omgivelser etter en morsom dag med frisk luft og aktivitet for alle - uansett nivå.

En skiferie er en herlig opplevelse for både barn og voksne. Enten skiferien går til fjellene i Sverige eller Norge eller til de ikoniske alpinbakkene i Alpene, har hver destinasjon sin egen unike sjarm.

Skiferie i Norge

I Norge kan du nyte den rene, friske luften og suse nedover fjellsiden i vakre skianlegg som Trysil, Hemsedal, Hafjell, Kvitfjell, Geilo eller Norefjell.

Skiferie i Sverige

I Sverige kan du utforske bakkene omgitt av sjarmerende hytter og innbydende torg. Etter en lang dag på ski kan du varme deg foran peisen og nyte den koselige atmosfæren som Sverige er kjent for. I Sverige finner du herlige destinasjoner som Sälen, Kläppen, Branäs, Stöten og Idre Fjäll.

Enten du vil bo på hotell, i hytte eller leilighet, har vi noe for enhver smak når det gjelder skiferie i Sverige og Norge. Vil du ha alpinbakkene rett utenfor døren, slik at du slipper stresset med transport og sleping? Det får du i hytter med ski in/out.

Skiferie i Alpene i Østerrike, Frankrike og Italia

Og så har vi Alpene, det ultimate reisemålet for skientusiaster over hele verden. Med løyper som slynger seg nedover fjellsidene finner du utfordringer for både nybegynnere og erfarne skiløpere. I Alpene kan du bo i de østlige skistedene Saalbach, St. Anton, Zell am See og Bad Gastein, som alle er steder som oser av alpehygge, vakker utsikt og god atmosfære. Du kan også bo i de franske Alpene, der skisteder som Chamonix, Avoriaz, Val Thorens og Meribel byr på fantastiske løyper og variert skikjøring for alle nivåer. Eller i de italienske Alpene, der skisteder som Madonna de Campiglio, Canazei, Val Gardena og Livigno byr på familievennlig skikjøring og vakre fjell med italienske matopplevelser.

Enten du velger Norge, Sverige eller Alpene som ditt neste reisemål for skiferien, er skiglede langt mer enn snø og bakker. Det handler om å kjenne naturens kraft, utforske egne grenser og omfavne øyeblikkene som tar pusten fra deg. Så pakk skiene eller snowboardet, legg ut på en eventyrlig reise og skap minner for livet.

Bestill i dag, og gled deg til å boltre deg i snøen sammen med familie eller venner.