alt=

Våre fergeruter
Göteborg - Kiel
Göteborg - Frederikshavn
Varberg - Grenå
Karlskrona - Gdynia
Oslo - Frederikshavn
Helsingborg - Helsingør
Rødby - Puttgarden
Gedser - Rostock
Trelleborg - Rostock
Trelleborg - Sassnitz
Bro - Nyborg - Korsør
Bro - Malmö - Køpenhavn

 

Alltid laveste pris på ferga

Begynn ferien med en pause. Nyt god mat, slapp av og handle det du trenger for ferien. Velg selv hvilken av våre fergelinjer som passer din reiserute.

Du får alltid minst 20 % rabatt på både Economy, Flexi og Premium-billettene til Stena Line når du bestiller ferge og hotell samtidig. 
Economybillettene må betales umiddelbart og kan ikke endres. Med Flexi og Premium har du flere alternativer. Velg den billettypen som passer deg best. 

Göteborg - Kiel

Oslo - Fredrikshavn

Reisetid: 8 tim 30 min

Oslo - Frederikshavn er en perfekt start på reisen. Om bord er dere langt borte fra hverdagen, og tiden strekker litt mer til. En herlig pause på vei mot målet. En start på Stena Saga vil sette hele familien i godt humør fra første rundkjøring. Om bord får barna skreddersydd underholdning og i tillegg har vi gode shoppingmuligheter og en ny, stor spa-avdeling. Dere kan velge mellom a la carte eller familiebuffeer. Alt mens bilen står trygt parkert på bildekk.

Göteborg - Kiel

Göteborg - Kiel

Reisetid: 13 tim 30 min

Når du har parkert bilen og nyter følelsen av å være på vei til Tyskland og Europa, eller kanskje på et minicruise med oss, starter reisen alltid med en avslappende kveld ombord. Det er selvfølgelig opp til deg hvor avslappende den blir. Våre nye båter er utformet med fokus på det gode liv. Du spiser og drikker godt. Du handler litt hverdagsluksus og du ser solen gå ned i horisonten. Det beste av alt er kanskje at du har tid til å være sammen med nære og kjære.

Göteborg - Frederikshavn

Göteborg - Frederikshavn

Reisetid: 3 tim 15 min

Så fort du har parkert ombord er du allerede langt borte fra hverdagen. Her har du litt mer tid. Spis en god middag, ta en lønnsom tur i butikken eller nyt noen deilige timer på dekk. Soldekk med bar fins på en del av våre båter til Danmark, Tyskland og Polen.

Ferga Stena Nautica Varberg Grenå

Varberg - Grenå

Reisetid:4 tim 15 min

Velkommen ombord på vår familievennlige Stena Nautica. Båten som gjør veien til LEGOLAND® både kortere og morsommere. Her fins god plass for barn som vil springe, og for mamma og pappa fins butikker med godt utvalg til lave sjøpriser, restaurant og cafè. Kinoen viser aktuelle filmer til gode priser. Inntil to avganger daglig. Båten er røykfri innendørs.

Karlskrona - Gdynia

Karlskrona - Gdynia

Reisetid: 10 tim 30 min

På våre båter mellom Karlskrona og Gdynia nyter du Frihet de Luxe. En avslappende spaavdeling, mingelvennlige barer, en velassortert butikk, dansegulv med albuerom og restauranter for alle smaker, gjør det lett å trives.

Helsingborg - Helsingør

Helsingborg - Helsingør

Reisetid: 20 min

Store, moderne ferger med korteste reisevei til Danmark. Gjennom samarbeidet med HH-ferries har du tilgang til enda flere avganger. Det går en ferge hvert 15. minutt. Med en og samme billett har du stor valgfrihet til å velge den fergen som passer deg best. Om bord får du en god pause, kan handle og spise god mat. Det klassiske rekesmørbrødet eller den røde pølsen får du her.

Rødby - Puttgarden

Rødby - Puttgarden

Reisetid: 45 min

Når du skal videre ut i Europa fins kombinasjonen Helsingborg-Helsingør og Rødby-Puttgarden. Avgang fra Rødby hvert 30. minutt store deler av døgnet. Har du en Scandlines-billett kan du sjekke inn via automat på mindre enn 15 sekunder både på linjene Helsingborg-Helsingør og Rødby-Puttgarden. Raskt, enkelt og bekvemt.

Ferry _image

Gedser - Rostock

Reisetid: 1 tim 45 min

Når du skal videre ut i Europa fins kombinasjonen Helsingborg-Helsingør og Gedser-Rostock. Avgang fra Gedser annenhver time store deler av døgnet. Har du en Scandlines-billett kan du sjekke inn via automat på mindre enn 15 sekunder både på linjene Helsingborg-Helsingør og Gedser-Rostock. Raskt, enkelt og bekvemt.

Trelleborg - Rostock

Trelleborg - Rostock

Reisetid:Dag 6 tim, natt 7 tim 30 min

Her begynner veien ut i Europa. Trelleborg-Rostock er et perfekt valg når du vil komme frem uthvilt. Du kommer direkte på Autobahn og Europas alle favorittsteder. Begynn med Rostock - en levende universitetsby med et yrende folkeliv og interessant kultur. Gå en tur langs havnen i Warnemünde, bare et steinkast fra Rostock sentrum. På to timer når du verdensmetropolen Berlin hvor du opplever kunst, natteliv, museer, luksuriøs shopping, teater, restauranter og cafeér.

Trelleborg - Sassnitz

Trelleborg - Sassnitz

Reisetid:6 tim

Begynn bilferien her. Ta raskeste og korteste sjøveien, pass på og spise, være sosiale, shoppe og ta det med ro på soldekket. Via Trelleborg - Sassnitz når du den fine øya Rügen på mindre enn 4 timer, et ferieparadis med mye å se og oppleve. Gode shoppingmuligheter er en selvfølge med Scandlines. Det store handleutvalget for både Bordershoppen i Sassnitz og om bord på fergen, finner du på scandlines.no. Her begynner også veien til Polen og kontinentet.