Våre reisemål » Frankrike
Frankrike

Frankrike

Vive la France!

Søk og bestill reise

search

Frankrike

Vi kan tilby Norges bredeste utvalg av ferieboliger i Frankrike. Med oss kan du reise til Rivieraen, Paris og til Frankrikes kulturlandskap i nord, sør og vest.

Den franske rivieraen byr på en fantastisk utsikt over Middelhavet og fjellene. Lengre vest, i områdene Languedoc og Roussillon, ligger landets bredeste og mest langgrunne sandstrender.

I Nord-Frankrike venter kjente områder som Normandie og Bretagne. Hit drar du for å se de historiske minnesmerkene og de langstrakte sandstrendene. Langs den vakre Atlanterhavskysten ligger det mange fine badebyer med langgrunne sandstrender og mange soltimer. Velg mellom rundt 30 hotell sentralt i Paris. Besøk verdensmetropolen som i følge franskmennene selv er ”La plus belle ville du monde” – verdens vakreste by.

Maten – en viktig del av ferien

Maten har en sentral rolle i den franske kulturen. Alle regioner har sine egne spesialiteter som først og fremst akkompagneres av den lokale vinen. Til og med småbyene har restauranter for de fleste smaker. En luksuriøs gourmetmiddag eller en enkel treretters på en trivelig bistro? Valget er ditt, og vi kan love deg at du ikke blir skuffet.

Les mer

Skjul

Vis kart