Bestill-tidlig-rabatt

Sommerferie

Flott sommerferie

Sommerferien er for mange årets beste ferie. Flere ferieuker i strekk, sol og bad og være sammen med familie og venner. For mange innebærer sommerferie også det å se og oppleve noe nytt. Å reise til Syden er veldig populært, og få herlige, avslappende dager med bad og lek, er det mange som drømmer om. Å bo godt er også en del av ferien, og uansett hvor du ønsker å reise finnes det lekre hotell og leiligheter, feriehus og hytter som passer store og små reisefølger. Du har mange godbiter å velge mellom til sommerferien. Pass på og bestill mens det finnes gode bestill tidlig-rabatter.

SLIK REISER DU

flygresa flygsemester flygbiljett
FLY - Vi søker blant over 100 flyselskap etter de beste prisene for deg. Du velger selv hvilke flytider og reisedager som passer deg. Vi liker fleksibilitet. Bestill fly og overnatting samtidig og du er dekket av Pakkereiseloven.
Bilsemester Hyrbil
LEIEBIL - Bestill leiebil på ferien. På Sembo samarbeider vi med Carnect som er en velkjent bilutleiefirma og våre avtaler gir det leveransetrygghet og gunstig pris. Bestill leiebil før du reiser så blir det både billigere og enklere.
Boka färja med Sembo
FERGE - Spar inntil 20% på båtreisen. Bestill overnatting og ferge samtidig så får du minst 20% rabatt på båtreisen. Rabatten gjelder uansett om du velger hotell, hytte eller leilighet.