Søk og bestill reise

search
Hvor vil du reise?
Når vil du reise?
Reisende  

Göteborg-Fredrikshamn med Stena Line
Göteborg-Fredrikshamn med Stena Line

Stena Line Göteborg – Frederikshavn er veien til Jylland

Gøteborg–Frederikshavn er den store veien til Danmark og Jylland. Fredrikshamn er koselig for en miniferie og gir deg nærhet til Skagen, Billund og alle aktiviteter langs Nordsjøen. I Billund lokker Legoland og badelandet Lalandia. Dette er også en god vei ned til Tyskland via Flensburg. Flensburg er også et ypperlig sted for grensehandel. Du kan også ta med bilen videre, via Gøteborg–Frederikshavn, gjennom Jylland og videre ned mot Holland.

Rabatt på Stena Line

Du får alltid 20 % rabatt på Stena Line-fergen hvis du bestiller ferge og overnatting samtidig hos Sembo.

Fergene Gøteborg til Frederikshavn

Stena Line-fergene som går fra Gøteborg til Frederikshavn har 7 avganger i døgnet. Fergeoverfarten tar ca. 3 timer og 15 minutter. Så du finner alltids et tidspunkt som passer for deg. Ombord på Stena Lines ferger har du gode shoppingmuligheter og det tilbys nydelig mat i restaurantene.

Informasjon om Frederikshavn og Jylland

Her finner du informasjon om Jyllands severdigheter, med kart, vær og morsomme ting du kan gjøre i Jylland. Her på Sembo finner du alle hoteller og overnattingssteder i Jylland.

Jylland    Frederikshavn    Skagen    LEGOLAND®

Bilferie og hus til leie i Danmark

Skal du kjøre til Danmark og Jylland, finner du masse god informasjon her på Sembo. Du kan også leie et hus i Danmark for en avslappende ferieuke. Her finner du alt fra enkle hytter til luksusvillaer med eget basseng til leie.

Bilferie i Danmark    Lei hus i Danmark

Hotell i Danmark

Hotell i Danmark finner du selvfølgelig her på Sembo. Vi har et stort utvalg av hoteller i Frederikshavn, rundt Legoland i Billund, i koselige Skagen og i resten av Jylland.

Hotell i Danmark

 

Stena Lines ferger fra Sverige til Danmark, Latvia, Polen og Tyskland.

Gøteborg-Frederikshavn    Halmstad-Grenå    Gøteborg-Kiel   Trelleborg-Rostock   Trelleborg-Sassnitz   Karlskrona-Gdynia   Nynäshamn-Ventspils