Søk og bestill reise

search
Hvor vil du reise?
Når vil du reise?
Reisende  

Tyskland!

Historiske byer, vakker natur og fantastisk kultur
LÄS MER

Tyskland

Historiske byer, vakker natur og fantastisk kultur.

Berlin

Berlin er byen med noe for alle! En trendy storby med fantastisk kultur og noen av verdens mest kjente utesteder, restauranter og museer, blandet med kafeer og barnevennlige parker. Har du vært i Berlin en gang, vil du garantert reise dit igjen og igjen og igjen.

Schleswig-Holstein

Her kan dere oppleve litt av alt! Det finnes store muligheter til avslapping, fantastiske naturopplevelser og morsom familietid – for eksempel i det populære badelandet Weissenhäuser Strand. Dessuten er Lübeck alltid verdt et besøk. Der kan dere oppleve byens historiske skjønnhet og herlig shopping!

Mecklenburg-Vorpommern

Her kommer du uten tvil til å bli forført av Hansastads vakre fasader, skjønnhet og historie. Flere av dem finnes på Unescos verdensarvliste. Her finner du en helt unik natur og imponerende dyreliv. En populær og særskilt spennende øy er Rügen, som er Tysklands største ferieøy, og en perfekt destinasjon for en bilferie.

9+1 Städte

Niedersachsen er et av de mest populære reisemålene i Tyskland, med den livlige hovedstaden Hannover som byr på mange heftige severdigheter. De koselige byene konkurrerer om å ha de vakreste husene i bindingsverk. Dessuten er delstaten omgitt av vakker natur, fjell og elver. Området er perfekt for en bilferie!

Thüringen

Thüringen kalles for Tysklands grønne hjerte, noe som er helt berettiget, for her er det både grønt og skjønt. Opplev den vakre middelalderbyen Erfurt, den kulturelle byen Weimar, eller gi dere ut på vandring i den fantastiske nasjonalparken Hainich som arbeider for å beskytte det lokale dyrelivet.