Søk og bestill reise

search
Hvor vil du reise?
Når vil du reise?
Reisende  

Be Happy Pass

Be Happy Pass

 

Be Happy Pass
Be Happy Pass
Et kort med mange muligheter
Med et BE HAPPY PASS kan du få en verden av opplevelser, fra kyst til kyst rundt hele LEGOLAND®. Vi har samlet flere opplevelser som du kan få når du overnatter på et av våre hoteller på Legoland Billund Resort. I tillegg til å spare penger, kan du også få unike opplevelser og gaver med et BE HAPPY PASS.Når du bestiller overnatting hos oss på et av våre utvalgte Legoland Billund Resort-hoteller, får du automatisk et BE HAPPY PASS med bestillingsbekreftelsen din.Slik bruker du ditt BE HAPPY PASS: Undersøk om du kan bestille attraksjonen din online, da dette kan være nødvendig på flere steder.Ta alltid med ditt BE HAPPY PASS.
 

Et kort med mange muligheter

Med et BE HAPPY PASS kan du få en verden av opplevelser, fra kyst til kyst rundt hele LEGOLAND®. Vi har samlet flere opplevelser som du kan få når du overnatter på et av våre hoteller på Legoland Billund Resort. I tillegg til å spare penger, kan du også få unike opplevelser og gaver med et BE HAPPY PASS.
Når du bestiller overnatting hos oss på et av våre utvalgte Legoland Billund Resort-hoteller, får du automatisk et BE HAPPY PASS med bestillingsbekreftelsen din.
Slik bruker du ditt BE HAPPY PASS: Undersøk om du kan bestille attraksjonen din online, da dette kan være nødvendig på flere steder.
Ta alltid med ditt BE HAPPY PASS.

 


Knapp

LEGOLAND®

Opplev årets nyhet, LEGO® MOVIE™ World, der Emmet og Lucy drar deg med på et spennende oppdrag i en verden uten regler og kjedelige ideer. Få Hans Christian Andersens eventyrbok (verdi DKK 149,95), når du kjøper LEGO-forestillinger for over DKK 500 i LEGO-shopen i parken. *Med forbehold om endring av boks. Bare for deg med BE HAPPY PASS.

Studsande GIGA-nät, zoomande zip-linjer och vilda Tarzan-gungor

LEGOLAND®

Opplev årets nyhet, LEGO® MOVIE™ World, der Emmet og Lucy drar deg med på et spennende oppdrag i en verden uten regler og kjedelige ideer. Få Hans Christian Andersens eventyrbok (verdi DKK 149,95), når du kjøper LEGO-forestillinger for over DKK 500 i LEGO-shopen i parken. *Med forbehold om endring av boks. Bare for deg med BE HAPPY PASS.


Knapp

Lalandia – Gratis skøyter

Spenn på skøytene og skli over isen i ishallen.Normalpris: DKK 120, men gratis for opptil 2 barn under 12 år når du viser ditt BE HAPPY PASS.Opplev Skandinavias største badeland med mange vannrutsjebaner, fart og lek eller prøv en av våre mange aktiviteter i Lalandia som bowling, klatrevegg eller minigolf.

Lalandia - Gratis skridskor

Lalandia – Gratis skøyter

Spenn på skøytene og skli over isen i ishallen.
Normalpris: DKK 120, men gratis for opptil 2 barn under 12 år når du viser ditt BE HAPPY PASS.
Opplev Skandinavias største badeland med mange vannrutsjebaner, fart og lek eller prøv en av våre mange aktiviteter i Lalandia som bowling, klatrevegg eller minigolf.


Knapp

WOW PARK

Familieattraksjon med trehus og rutsjebaner på 14 m høyde, gigantiske nett med baller, labyrinter, taubaner, grotter og vannlek.Vis ditt Be Happy Pass, få et dampbåt-byggesett i butikken og bygg din egen dampbåt med mamma eller pappa.Gjelder for opptil 2 barn under 13 år. Verdi: DKK 120.

WOW PARK

WOW PARK

Familieattraksjon med trehus og rutsjebaner på 14 m høyde, gigantiske nett med baller, labyrinter, taubaner, grotter og vannlek.
Vis ditt Be Happy Pass, få et dampbåt-byggesett i butikken og bygg din egen dampbåt med mamma eller pappa.
Gjelder for opptil 2 barn under 13 år. Verdi: DKK 120.


Knapp

LEGO® House

LEGO® House er den ultimate LEGO-opplevelsen i Billund. La kreativiteten flyte i en verden av muligheter og 25 millioner LEGO-klosser.Med et gyldig armbånd for gjeldende dag i LEGO® House får barn i alderen 3–12 år en gratis LEGO House-nøkkelring ved framvisning av BE HAPPY PASS. En nøkkelring per barnearmbånd.

LEGO® House

LEGO® House

LEGO® House er den ultimate LEGO-opplevelsen i Billund. La kreativiteten flyte i en verden av muligheter og 25 millioner LEGO-klosser.
Med et gyldig armbånd for gjeldende dag i LEGO® House får barn i alderen 3–12 år en gratis LEGO House-nøkkelring ved framvisning av BE HAPPY PASS. En nøkkelring per barnearmbånd.


Knapp

Givskud Zoo – Bli veterinærens hjelper

Møt en veterinær og lær mye om dyr. Du får din egen zoo-vest og hjelper til med å fôre eller passe dyrene i 30 minutter.Foreldrene følger med på turen. Opplevelsen er for barn i alderen 3–11 år med BE HAPPY PASS og er gratis når entreen er betalt.Må bestilles online dagen før besøket på: GIVSKUDZOO.dk/bhp.

Givskud Zoo - Bli djurskötarens medhjälpare

Givskud Zoo – Bli veterinærens hjelper

Møt en veterinær og lær mye om dyr. Du får din egen zoo-vest og hjelper til med å fôre eller passe dyrene i 30 minutter.
Foreldrene følger med på turen. Opplevelsen er for barn i alderen 3–11 år med BE HAPPY PASS og er gratis når entreen er betalt.
Må bestilles online dagen før besøket på: GIVSKUDZOO.dk/bhp.


Knapp

Glad Zoo – tør du å holde en slange?

Kom nær dyrene på Glad Zoo.Hvor stor slange tør du å holde? Den lille? Den store? Sammen med veterinæren blir du med til slangenes hus der du kan prøve og se hvor stor slange du tør holde.Som bevis på motet ditt får du en medalje, slik at alle kan se hvor modig du er.Vis ditt BE HAPPY PASS når du betaler entré, og avtal hva som gjelder. Bare for deg med et BE HAPPY PASS.

Glad Zoo - vågar du hålla i en orm?

Glad Zoo – tør du å holde en slange?

Kom nær dyrene på Glad Zoo.
Hvor stor slange tør du å holde? Den lille? Den store? Sammen med veterinæren blir du med til slangenes hus der du kan prøve og se hvor stor slange du tør holde.
Som bevis på motet ditt får du en medalje, slik at alle kan se hvor modig du er.
Vis ditt BE HAPPY PASS når du betaler entré, og avtal hva som gjelder. Bare for deg med et BE HAPPY PASS.


Knapp

Ribe Vikingsenter – Tidsreise til Ripa

Reis 1300 år tilbake i tid og bli en viking for en dag.Bruk ditt BE HAPPY PASS som billett til en tidsreise tilbake til vikingenes by, Ripa.Møt en magisk verden full av ukjente kroker og skjulte symboler. Her skal du avsløre runenes hemmelighet og finne vikingenes store konge.Lykkes det blir du utnevnt til den modige hirdman og får et fint emblem som du kan ta med hjem.Gratis for deg med BE HAPPY PASS.

Ribe Vikingacenter - Tidsresa till Ripa

Ribe Vikingsenter – Tidsreise til Ripa

Reis 1300 år tilbake i tid og bli en viking for en dag.
Bruk ditt BE HAPPY PASS som billett til en tidsreise tilbake til vikingenes by, Ripa.
Møt en magisk verden full av ukjente kroker og skjulte symboler. Her skal du avsløre runenes hemmelighet og finne vikingenes store konge.
Lykkes det blir du utnevnt til den modige hirdman og får et fint emblem som du kan ta med hjem.
Gratis for deg med BE HAPPY PASS.


Knapp

Koldinghus – Lær deg å fekte

Det gamle kongeslottet er fullt av liv og spor av kongeligheter.Her kan du leke ridder, kle deg ut i et kostymeverksted og ta med et bilde hjem som minne.Lær deg også å fekte som en ekte musketer og bli en del av kongens livvakter. I tillegg til et hedersbevis får alle med BE HAPPY PASS en kongelig gave å ta med hjem.

Koldinghus - Lär dig fäktas

Koldinghus – Lær deg å fekte

Det gamle kongeslottet er fullt av liv og spor av kongeligheter.
Her kan du leke ridder, kle deg ut i et kostymeverksted og ta med et bilde hjem som minne.
Lær deg også å fekte som en ekte musketer og bli en del av kongens livvakter. I tillegg til et hedersbevis får alle med BE HAPPY PASS en kongelig gave å ta med hjem.


Knapp

Hvalsafari

Følg med skipperen på hvalsafari i Lillebælt, som er et av de mest hvalrike farvannene i verden.Er du den første til å se en nise eller styrer du det store skipet?Du får et fint diplom etter turen. Bestill online og få rabatt på alle barn i alderen fra 2–12 år med ditt BE HAPPY PASS.Angi koden som står på baksiden av ditt BE HAPPY PASS når du bestiller. Bestill her!

Valsafari

Hvalsafari

Følg med skipperen på hvalsafari i Lillebælt, som er et av de mest hvalrike farvannene i verden.
Er du den første til å se en nise eller styrer du det store skipet?
Du får et fint diplom etter turen. Bestill online og få rabatt på alle barn i alderen fra 2–12 år med ditt BE HAPPY PASS.
Angi koden som står på baksiden av ditt BE HAPPY PASS når du bestiller. Bestill her!


Knapp

Be Happy Pass Legoland Billund Resort

Opplev mer av LEGOLAND® Billund Resort

Med et Be Happy Pass kan du oppleve mer av alle delene av LEGOLAND® Billund Resort. Bestill minst én natt på et av våre utvalgte overnattingssteder på LEGOLAND® Billund Resort og få et Be Happy Pass.