FERIEHUS

Se for deg at du har en egen terrasse der du ligger og soler deg. Et eget basseng du dykker i. Et eget kjøkken der du tilbereder maten som du har kjøpt på det lokale markedet. Høres ikke det herlig ut? Vi har mange fine hus over store deler av Europa som har alt dette og enda litt.
Bestill ditt eget drømmehus, akkurat som du selv vil ha det, allerede i dag!
Les mer...

Bestill sommerferiens hus i Spania, Italia, Tysklamd, Danmark, Kroatis og mange fler! Vi har hus, villaer, hytter og leiligheter på klassiske feriedestinasjoner som Mallorca, Costa del Sol, Den franske riviera, Toscana og mange fler, rundt både Middelhavet og ved Nordsjøen. Vi oppdaterer løpende, og det finnes mange flere å velge mellom. Merk at husene våre som oftest har overtakelse på lørdager. 

SLIK REISER DU

flygresa flygsemester flygbiljett
FLY - Vi søker blant over 100 flyselskap etter de beste prisene for deg. Du velger selv hvilke flytider og reisedager som passer deg. Vi liker fleksibilitet. Bestill fly og overnatting samtidig og du er dekket av Pakkereiseloven.
Bilsemester Hyrbil
LEIEBIL - Bestill leiebil på ferien. På Sembo samarbeider vi med Carnect som er en velkjent bilutleiefirma og våre avtaler gir det leveransetrygghet og gunstig pris. Bestill leiebil før du reiser så blir det både billigere og enklere.
Boka färja med Sembo
FERGE - Spar inntil 20% på båtreisen. Bestill overnatting og ferge samtidig så får du minst 20% rabatt på båtreisen. Rabatten gjelder uansett om du velger hotell, hytte eller leilighet.