Søk og bestill reise

search
Hvor vil du reise?
Når vil du reise?
Reisende  

Aeroflot

Reis på eventyr

Aeroflot

Reis på eventyr!


Knapp
VisumDu trenger ikke visum for å reise via Moskva til resten av verden, med mindre du reiser til Minsk, eller du forlater flyplassen for å utforske Moskva før neste flyreise, eller skal reise videre fra en annen flyplass. Først da trenger du visum.

Slik skaffer du deg visum


Bestill hotellet ditt, be om ”Visa Support Document” 


Bestill et forsikringsbevis fra forsikringsselskapet ditt 


Fyll inn søknadsskjema for visum her


Besøk den russiske ambassaden i Oslo eller Konsulatet i Kirkenes, eller ta kontakt med TASS som er det offisielle visumsenteret for Russland i Norge. Hvis du ikke har mulighet til å komme personlig til ett av disse visumsentrene, kan søknadskjemaet sendes via ordinær post.

Visum

Du trenger ikke visum for å reise via Moskva til resten av verden, med mindre du reiser til Minsk, eller du forlater flyplassen for å utforske Moskva før neste flyreise, eller skal reise videre fra en annen flyplass. Først da trenger du visum.

Slik skaffer du deg visum

  • Bestill hotellet ditt, be om ”Visa Support Document” 

  • Bestill et forsikringsbevis fra forsikringsselskapet ditt

  • Fyll inn søknadsskjema for visum her

  • Besøk den russiske ambassaden i Oslo eller Konsulatet i Kirkenes, eller ta kontakt med TASS som er det offisielle visumsenteret for Russland i Norge. Hvis du ikke har mulighet til å komme personlig til ett av disse visumsentrene, kan søknadskjemaet sendes via ordinær post.


Knapp

Moskva