Søk og bestill reise

search
Sa Coma
» Våre reisemål » Spania » Mallorca » Sa Coma

Sa Coma i Spania

Sommerens nyhet på Mallorca!

Sa Coma i Spania

Sa Coma har lenge vært et kjent reisemål på Mallorca. Byen er dog ikke spesielt gammel og det meste av den har vokst fram i løpet av de siste 25 årene. Stranden er et naturlig samlingssted. Hvit finkornete og lang. I den ene enden av stranden ligger et naturreservat som skiller Sa Coma fra den større nabobyen i nord, Cala Millor. I den sørlige enden av stranden finner du småbyen S´illot som har et mer lokalt preg. Det er flere restauranter der og en stor favoritt er Bar Lago, som serverer usøkt mat både på dag- og kveldstid. Skal spise en paella i løpet av ferien så gjør det på Bar Lago.

Fra Sa Coma er det kort vei til Porto Cristo og de like berømte som severdige grottene. Mange velger også nabobyen Cala Millor når de skal ta en spasertur langs strandpromenaden på kvelden og nyte en god matbit på en koselig restaurant. En av Mallorcas største byer, Manacor, ligger på veien til Palma. Her finnes det både perle- og keramikkfabrikker. I dag er Manacor kanskje mest kjent som tennisspilleren Rafael Nadals hjemby.

For barna er Auto Safari et av de store høydepunktene. Her kjører du rundt i egen bil og møter mange dyr i den lille safariparken. Spiller du golf er det flere baner i nærheten, som banene Son Servera, Pula Golf og Vall´d Or. Det er heller aldri langt til en resten av øyas 20 golfbaner.

Du tar deg enkelt rundt i området på sykkel. Sa Coma har mange sykkelutleiere og det er mye å se.

Vi anbefaler alle som reiser til Mallorca å besøke Palma. Tilbring en hel dag i byen som nås lett både med egen bil og lokalbussen. Eller enda bedre, hvorfor ikke forhåndsbestille en natt på et av våre hoteller i byen. La deg forføre av det herlige utelivet og en meget mangfoldig og trendbevisst storby.