Våre reisemål » Spania » Mallorca
Mallorca

Mallorca

Verdens beste øy!

Søk og bestill reise

search

Mallorca

Her finner du alt du kan ønske deg i ferien din. Storbypuls, bra shopping, et pulserende uteliv og velkjente turistbyer med et internasjonalt publikum.

Mallorca byr på en imponerende gastronomisk reise med alt fra lokale tapasbarer til internasjonale stjernerestauranter. I tillegg har Mallorca tilsynelatende uoppdagede badeviker, små fjellbyer og en fantastisk vakker natur. Det er bare å velge det som passer best for deg.

Palma de Mallorca

Øyas hovedstad Palma er en moderne by som har blitt populær blant Europas trendbevisste. Byen har mange attraktive sider – gunstig beliggenhet mot sør ved havet, brede bulevarder med palmer som vaier i vinden og gir skygge i sommervarmen.

Uteserveringer, barer og restauranter kanter kantene. I den gamle bydelens trange smug finner du palasser og minnesmerker fra middelalderen. Øst og vest for byen ligger det fine strender, og det er aldri mer enn 10-15 minutter med buss eller bil til nærmeste strand.

Alcudia

Mallorcas mest kjente badeby ligger midt på den 14 kilometer lange sandstranden. Kystremsen kantes i dag av en fin strandpromenade med moderne hoteller. Reisemålet er perfekt for barnefamilier, med all service samt restauranter og matbutikker i gangavstand samt en herlig, langgrunn strand. Med Sembo kan du bo direkte på stranden.

Santa Ponsa

Med en vakker beliggenhet lengst inne i en dyp havsvik, ca. 2 mil vest for Palma, ligger sjarmerende Santa Ponsa. Selv om byen har vokst og i dag tar i mot en stor del av øyas turister, så er følelsen av en mindre fiskeby med uvanlig vakre omgivelser bevart. Byen har en bred, fin standstrand, mange restauranter og andre fornøyelser.

Playa de Palma

Hvis du heller vil bo på ”playaen” med storbyen like rundt hjørnet, er Playa de Palma et bra og meget prisgunstig alternativ. Du bor en mil øst for Palma by, langs brede og tilsynelatende uendelige sandstrender.

Langs den fine strandpromenaden har det vokst opp hoteller og høyhus som tar i mot soltilbedere hele året. Forbindelsene inn til Palma by er gode – du tar deg enkelt inn med bybussen i løpet av 15-20 min.

Cala D´Or

Cala D’Or ligger ca. 65 km øst for Palma, og skiller seg fra Canyamel. Reisemålet har 5 herlige badeviker innsprengt mellom klippene. Lave, hvitkalkede hus i fargerike, frodige omgivelser og kupert terreng. Et levende, lite sentrum med gågater, butikker, en rekke kafeer og restauranter. Den populære marinaen byr på en behagelig atmosfære, internasjonal stemning og gode restauranter.

Les mer

Skjul

Vis kart