Våre reisemål » Østerrike
Østerrike

Østerrike

Alltid på topp(en)!

Søk og bestill reise

search

Østerrike

Østerrike har alltid vært et populært reisemål, sommer som vinter. Her slipper man unna hverdagens hektiske liv og kobler helt av i det herlige miljøet.

Nyt fjellene og glitrende innsjøer i denne fantastiske og vakre naturen. Få også med deg de kulinariske opplevelsene. Maten og vinen i Østerrike er utsøkt og blandes med en unik gjestvennlighet.

Mye moro for alle

Gå på tur langs høyalpine vandringsstier, Østerrike har godt merkede stier som ofte fører fram til et sjarmerende Gasthof. Velg sykkel, hest eller beina som framkomstmiddel. Ta en dukkert i én av de mange sjøene med herlig klart vann, eller i ett av de velordnede utendørsbassengene, som ofte tilbyr morsomme aktiviteter.

De romantiske dalene har flere utfordrende golfbaner. Prøv strikkhopping, canyoning (vandring i fjellbekk) eller rafting. Mange av innsjøene er perfekte for seiling, surfing, vannski og dykking. Du kan også gå på ski på sommeren, på en av Østerrikes 8 isbreer.

Vårt Østerrike

Det er lett å ta seg til Tyrol og Salzburgerland med bil nordfra. I disse områdene har vi funnet fram til mange fine daler og alpebyer. Vi tilbyr også boliger i og rundt byene Innsbruck, Salzburg, Wien og Graz, som alle er verdt et besøk. Ønsker du å stoppe langs veien tilbyr vi et stort utvalg av overnattingshotell.

Les mer

Skjul

Vis kart