Søk og bestill reise

search
Umag
» Våre reisemål » Kroatia » Istria » Umag

Umag i Kroatia

Komplett reisemål for hele familien.

Umag i Kroatia

Umag er et komplett reisemål med et bredt utvalg av aktiviteter, fine bad og familievennlige ferieanlegg med fine bassengområder. Like utenfor Umag ligger landsbyene Savudrija, Kanegra og Alberi.

Umag by Det sentrale stedet i området, den er ikke så stor, men velforsynt med butikker, barer og restauranter. På kveldstid kan man ta seg en tur inn til småbåtshavnen og sette seg ned på en av kaféene og titte på folkevrimmelen.

Alberi Den lille landsbyen ligger ca. 12 km nord for Umag. Det er en meget liten landsby med et dusin hus, en bar og restaurant.

Savudrija I den lille landsbyen Savudrija, ca. 9 km nord for Umag, begynner Umags riviera. Det er her halvøya Istria er på sitt frodigste og grønneste. Også Savudrija er meget liten, og består bare av noen få hus. Den første virkelige ”sivilisasjonen” begynner i nabolandsbyen Bašanija.

Kanegra I en skyggefull pinjeskog, ca. 10 km nord for Umag ligger Kanegra. Det er en hyggelig ferieby, som er velkjent for sin vakre steinstrand og sitt krystallklare vann.