Våre reisemål » Kroatia » Istria » Umag
Umag

Umag

Komplett reisemål for hele familien.

Søk og bestill reise

search

Umag

Umag er et komplett reisemål med et bredt utvalg av aktiviteter, fine bad og familievennlige ferieanlegg med fine bassengområder. Like utenfor Umag ligger landsbyene Savudrija, Kanegra og Alberi.

Umag by Det sentrale stedet i området, den er ikke så stor, men velforsynt med butikker, barer og restauranter. På kveldstid kan man ta seg en tur inn til småbåtshavnen og sette seg ned på en av kaféene og titte på folkevrimmelen.

Alberi Den lille landsbyen ligger ca. 12 km nord for Umag. Det er en meget liten landsby med et dusin hus, en bar og restaurant.

Savudrija I den lille landsbyen Savudrija, ca. 9 km nord for Umag, begynner Umags riviera. Det er her halvøya Istria er på sitt frodigste og grønneste. Også Savudrija er meget liten, og består bare av noen få hus. Den første virkelige ”sivilisasjonen” begynner i nabolandsbyen Bašanija.

Kanegra I en skyggefull pinjeskog, ca. 10 km nord for Umag ligger Kanegra. Det er en hyggelig ferieby, som er velkjent for sin vakre steinstrand og sitt krystallklare vann.

Slik kommer du deg hit

Med fly: Avstanden fra Pula til Umag er ca. 9 mil. Det går ingen flybusser fra Pula flyplass. Taxi fra flyplassen til Pula sentrum koster ca. 90 HRK, derfra kan du ta lokalbussen til Umag. Bussene går fra stasjonen nær amfiteateret. Tidstabell for bussene, se(www.pulainfo.hr/en/autobus.asp). Reisen tar ca. 2 timer og 20 minutter (som regel bussbytte i Porec). Taxi fra Pula flyplass til Umag, ca. 700 HRK/bil. Leiebil kan hentes og leveres på flyplassen i forbindelse med flyet ditt, og koster fra ca. 2 800 kr/uke.

Med egen bil: Følg gjerne den ”grønne veien”.

    Les mer

    Skjul

    Vis kart