Våre reisemål » Kroatia » Istria » Rovinjz
Rovinj

Rovinj

En perle med fine bademuligheter

Søk og bestill reise

search

Rovinj

Rovinj er en vidunderlig middelalderby som er omgitt av hele 22 øyer. De best kjente er Sv. Katarina og Crveni Otok (den røde øya) som begge er perfekte mål for dagsturer med sol og bad.

Den gamle bykjernens enestående sjarm er godt bevart i de smale gatene, torgene og havnepromenaden. Legg merke til den spesielle formen på skorsteinene i denne byen.

Lengst ut på odden står katedralen St. Euphemia med sitt 60 meter høye klokketårn. Herifra kan man til og med skimte Venezia på den andre siden av vannet når været er klart.

Rovinj er en av Istrias livligste feriebyer og har et bredt utvalg av barer, restauranter, diskotek og butikker. Her har du de beste forutsetninger for en vellykket ferie med mange aktiviteter og supre bademuligheter.

Slik kommer du deg hit

Med fly: Det går ingen buss fra Pula flyplass, vi anbefaler taxi eller leiebil. Taxi fra flyplassen til Pula sentrum koster ca 90 HRK, derfra kan du ta lokalbuss til Rovinj. Bussene går fra stasjonen nær Amfiteateret. Rutetabeller se www.pulainfo.hr. Reisa tar ca 45 min, pris ca 30 HRK/pers. Taxi fra Pula flyplass til Rovinj, ca 350 HRK/bil . Leiebil kan hentes og leveres på flyplassen i forbindelse med ditt fly.

Med egen bil: Følg gjerne den ”Grønne veien”.

    Les mer

    Skjul

    Vis kart