Søk og bestill reise

search
Lamezia Terme
» Våre reisemål » Italia » Sør-Italia » Lamezia Terme

Lamezia Terme i Italia

Mange severdigheter i vakre omgivelser

Lamezia Terme i Italia

Lamezia Terme består egentlig av tre byer: Sambiase, St Eufemia og Nicastro. Disse tok i 1968 navnet Lamezia Terme. I Sambiase ligger de kjente varme badene (terme) der ulike behandlinger ( så som dermotologiske og respiratoriske) gis. I Nicastro fins det en vakker katedral fra 1700-tallet samt ruiner fra et normannisk slott. St Eufemia er den mer moderne delen av byen og her finner du et større tilbud av butikker og caféer.

I St Eufemia, et par km fra Lamezia Terme, ligger den 8 km lange sandstranda og her er det livlig under de varme sommerdagene. I bakgrunnen av Lamezia troner fjellmassivet Sila, kjent for sine vakre sjøer og skoger.

Fra Lamezia kjører du lett de 4 milene til østkysten eller du kan fortsette sørover langs kysten til de vakre byene Pizzo og Tropea bare 3,5 og 6 mil unna. Vel verdt et besøk er også klostret i Serra San Bruno med sitt museum, vakkert beliggende i fjellet 6 mil fra kysten. Veien dit er svært pittoresk og du finner mange vannkilder og friskt fjellvann underveis.