Søk og bestill reise

search
Gargano
» Våre reisemål » Italia » Sør-Italia » Gargano

Gargano i Italia

Gargano, med sin dramatiske og steinete kystlinje, passer for de som ønsker å kombinere ferien med bading, vakker natur og sjarmerende byer.

Vakker nasjonalpark

Gargano, "sporen" på den italienske støvelhælen, er en stor, grønn nasjonalpark kjent blant annet for sin vakre middelalderbyer Vieste og Peschici. Disse ligger majestetisk til oppe på klippene og ser ut over det asurblå havet.

Paradis for soltilbedere

Jo lenger sør du kommer i Italia, jo klarere vann og vakrere kyst finner du. Sjarmerende bukter dukker opp her og der langs kysten og du kan, med båt, besøke spennende marine grotter. Området har flere ganger fått blått flagg for sitt rene og vakre vann. Og Vieste har, i tillegg til buktene sine, to lange og fine strender å velge mellom.

Mye å se og oppleve

Puglia er en historisk region og Vieste er intet unntak. Her er det en vakker katedral og slott, men byens mest kjente element er den vertikale klippen Pizzomunno, som med sine 25 meter står majestetisk ute i havet ved Spiaggia del Castello. Peschici kan også by på en fin strand, hvitkalkede hus og en sjarmerende fiskehavn.

Det forventes at turistskatt belastes lokalt. Det er fortsatt ikke bestemt hvilke steder som blir berørte