Søk og bestill reise

search
Hotell i Disneyland® Paris
» Våre reisemål » Frankrike » Disneyland® Paris » Hotell i Disneyland® Paris

Hotell i Disneyland® Paris i Frankrike

Disney´s eventyrlige temahotell!

Hotell i Disneyland® Paris i Frankrike

Når du bor på et av Disneys temahotell får du «Extra Magic Hours», inngang 2 timer før parkens ordinære åpningstider. Du får informasjon på hotellet ditt om hvilke dager dette gjelder.

Seks eventyrlignende temahotell - med gangavstand til fornøyelsesparkene! Hotellene har til felles at de ligger i behagelig gangavstand fra fornøyelsesparkene. Har du ikke lyst til å gå, finnes det en gratisbuss som kjører mellom hotellene og parkene flere ganger i timen. Det er ekstra behagelig å bo her, fordi du alltid kan bevege deg raskt mellom parkene og hotellet - for å ta en hvilepause eller en dukkert i hotellbassenget (det er svømmebasseng på 4 av de 6 temahotellene). Alle hotellene har familierom for opptil fire personer.

Disney’s Davy Crockett Ranch® - for de som reiser med bil. Et villmarkshotell der du bor i komfortable bungalower nær naturen. Her finnes det et stort innendørsbasseng med vannfall, rutsjebaner og barnebasseng, i tillegg til andre aktiviteter for hele familien. Ranchen ligger ca. 15 km fra fornøyelsesparkene, så egen bil eller leiebil er et must ettersom det ikke er lokaltransport til og fra fornøyelsesparkene, det perfekte alternativ for dem som ferierer med bil. Når du besøker fornøyelsesparkene, er parkeringen der selvfølgelig gratis!

Magisk møte Se opp! Er du heldig, støter du på akkurat din favorittfigur, for på hotellet bor også Disneys figurer. På alle Disneys hoteller er det en Disney-shop, hvor du har mulighet til å shoppe løs - like i nærheten av hotellrommet ditt.

Gjør oppholdet ditt på Disneyland® enda morsommere! På Disney er det mer å gjøre utover det å besøke de to fantastiske parkene! Hvis du bor på et av Disneys 7 temahotell, kan du også reservere show og ulike måltider i Disneys ånd.

Spar tid med FASTPASS® - noe for de som ønsker å stå minimalt i kø for attraksjoner og i stedet nyte tiden maksimalt i fornøyelsesparkene! Spør i inngangen hvilke attraksjoner som Fastpass® tilbyr den dagen. Fastpass® er en gratis tjeneste som innebærer at du ved en attraksjon henter en billett med angitt kjøretid. Det betyr at du på et bestemt tidspunkt er garantert en plass på attraksjonen. Du kan bevege deg fritt i fornøyelsesparkene i ventetiden, og det er ikke nødvendig å holde en plass i køen. Praktisk og fin måte å nyte hele dagen på i Disneyland®.

Halv- og helpensjon Det er også mulig å bestille halvpensjon og helpensjon på Disneys temahotell. Fordelen er at det blir lettere å planlegge reisebudsjettet i god tid, men også at du får en bedre pris ved forhåndsbetaling. Ved innsjekking på hotellet får du utdelt måltidskuponger som kan brukes i hotellets restaurant eller i et visst antall utvalgte restauranter i Disney® Village eller i fornøyelsesparkene. Conciergen på hotellet vil hjelpe deg med å indikere hvilke restauranter som er aktuelle.

Gå direkte til Disneys familiehotellLes mer om vårt fordelaktige "Barn gratis"-tilbud