Våre reisemål » Frankrike » Disneyland® Paris
Disneyland® Paris

Disneyland® Paris

Disneyland® Park – en ekte eventyrverden

Søk og bestill reise

search

Disneyland® Paris

Drøm deg bort med åpne øyne. I et fortryllet kongerike ikke så langt borte - et eller annet sted mellom dine ønsker og oppfylte drømmer - lever Disneys klassiske helter og heltinner i fortellinger som aldri tar slutt. Her ligger det myteomspunnede Torneroseslottet, og her treffer du prinser og prinsesser fra de klassiske eventyrene.

I Disneyland® Park finnes det noe for hele familien: kjøreattraksjoner for både store og små, butikker og mange forskjellige typer restauranter.

Glamour i Walt Disney Studios® Park

Store filmopplevelser venter bak kulissene! Her rives du lett med i filmens magiske verden. Du møter filmstjernene bak kameraene, og får et glimt inn i deres spennende hverdag. På nært hold kan du studere film- og TV-innspillinger, tegnefilm og spesialeffekter. Her tilbys underholdning for hele familien, og spesielt gøy har de litt større barna det.

Møte med Disneys tegneseriefigurer

I Disneyland® Park treffer du Disneys tegneseriefigurer i levende live. Mikke Mus, Donald Duck, Langbein og Snipp og Snapp venter på å treffe akkurat deg!

I Walt Disney Studios® Park møter du de nyutklekkede stjernene fra Disneys seneste filmer. Her får du også et innblikk i hvordan selve filmproduksjonen går for seg.

Show og parader hver dag

Flere ganger om dagen tilbys det fargesprakende parader som passerer gjennom parkene. Akkurat nå gjør Once upon a Dream Parade suksess - bare i Disneyland® Park. I dette showet vil du se flere av de kjente Disney-figurene opptre og utføre akrobatiske kunster akkompagnert av musikk.

Disney Cinema Parade vises hver dag i Walt Disney Studios® Park. Gå heller ikke glipp av den actionladete forestillingen Stunt Show Spectacular®.

Karuseller og berg-og-dalbaner

I begge fornøyelsesparkene finnes det mange forskjellige karuseller og attraksjoner. For de minste en perle A small world – hele verden i miniatyrstørrelse. Ta også en flytur med Dumbo the Flying Elefant.

Det finnes også nervepirrende berg-og-dal-baner som får den mest eventyrlystne til å nøle. I Disneyland® Park anbefales Space Mountain: Misson 2 som tar deg forbi stjerner og planeter langt ut i universet.

I Walt Disney Studios® Park må du prøve verstingen av alle berg-og-dal-banene Rock ’n’ Roller Coaster Starring Aerosmith. Og den nye bergbanen Crush's Coaster som tar deg med på en heftig reise på den østaustralske strømmen. For dem som våger, er skrekktårnet Twilight Zone Tower of Terror™, et must, og en mildest talt nervepirrende opplevelse!

Les mer

Skjul

Vis kart