Ferie med all inclusive

Ekte avslapning! Når du reiser på en all inclusive-reise, trenger du ikke å bekymre deg for kostnadene på stedet - både mat og drikke er inkludert! Vi i Sembo tilbyr et stort utvalg av all inclusive-hoteller i Tyrkia, Hellas og Spania. Det er alltid laveste prisgaranti på alle hoteller. Du kan også delbetale reisen din med 0 % rente i opptil 12 måneder.

Ferie med all inclusive

Hva er inkludert på våre all inclusive-hoteller?

Nøyaktig hva som er inkludert i all inclusive varierer fra hotell til hotell - men regn med at både mat og drikke som et minimum er inkludert i akkurat den mengden du ønsker. Vanligvis er også is, brus og en rekke ulike drikkevarer inkludert. Les mer på hvert enkelt hotell hvis du vil se nøyaktig hva som gjelder der du vil reise.

Gunstige priser

All Inclusive-pakkene våre er rimelige, noe som betyr at du får valuta for pengene. Du kan unne deg gourmetmåltider, spesialdrinker og snacks uten å sprenge feriebudsjettet.

Sett sammen din egen All Inclusive-ferie

Hos oss kan du sette sammen en ferie som passer deg - enten du velger å kjøre bil eller fly og bestille ett eller flere All Inclusive-hoteller.

Velkommen til å bestille din all inclusive-ferie hos oss på Sembo!

Amelia avatar
Møt Amelia, vår nye reiseplanlegger