Bilferie i Europa

Pakk bilen og kjør! Det er en helt spesiell glede i friheten på en bilferie. Kom deg ut i verden sammen med dem du er glad i. I bilen bestemmer du selv hvor og når du vil stoppe og hva du vil se. Du vil oppleve noe nytt på hvert stopp i Europa: nye språk, nye kulturer, vakre landsbyer, byer og landskap.

Bilferie i Europa

Det er mange steder å se og oppleve i Europa, men hvis du vil til Middelhavet, ligger den italienske Adriaterhavskysten nærmest. Den har langgrunne sandstrender og er godt tilrettelagt, spesielt for barnefamilier. Den italienske middelhavskysten byr på vakker natur, koselige landsbyer og fine sandstrender. Kroatia har en litt mer dramatisk natur med vakre landsbyer, steinete strender og virkelig klart vann. Den franske rivieraen byr på glamour, deilig mat og fantastisk skjønnhet.

Elsker du bilferie, men får hodepine av å koordinere det hele? Vi har løsningen. Hos oss kan du enkelt sette sammen reisen din med så mange hoteller og overnattinger du ønsker. Du kan enkelt endre datoene for alt samtidig, endre antall reisende og endre ruten med ett enkelt klikk. I tillegg viser vi deg når det er billigst å reise i den perioden du ser på.

Unngå unødvendig stress og bestill bilferien din hos oss.

Kombinasjonsreiser i Italia

Kombinasjonsreiser i Kroatia

Kombinasjonsreiser i Frankrike

Bilferier - andre land

Inspirasjon, tips og informasjon til bilturen din
Vignetter og bompenger i Europa
Les om ulike vignetter og bompenger i europeiske land før kjør-selv-ferien
Tips til bilferien din
Sembos reiseeksperter har satt sammen en liste med sine beste tips for en vellykket bilferie.
Pakking til bilferien
Tips om hva du bør tenke på når du pakker til bilferien
Kombiner Kroatia og Italia: Tips fra reiseeksperten
Fantastiske kystlinjer, vakker natur, historiske severdigheter og en avslappet atmosfære. Reis utenfor boksen og kombiner det beste fra Kroatia og Italia.
Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger