Reiser til Disneyland Paris

Disneyland Paris, som ligger i Marne-la-Vallée i Frankrike, er et magisk reisemål som bringer Disneys fortryllelse til det europeiske publikummet. Parken, som ble åpnet i 1992, er den eneste Disney-temaparken i Europa og har siden blitt et yndet reisemål for både familier, venner og Disney-entusiaster.

Reiser til Disneyland Paris
©Disney

To parker og ekstra magi

Parken består av to hoveddeler: Disneyland Park, som er inspirert av det opprinnelige Disneyland i California, og Walt Disney Studios Park, som feirer film- og animasjonsverdenen. I disse parkene kan besøkende fordype seg i ikoniske Disney-attraksjoner, møte elskede figurer og oppleve underet med fortryllende parader og blendende show.

I tillegg til forlystelsene tilbyr Disneyland Paris en rekke spisesteder, temabutikker og overnattingsmuligheter for å sikre en komplett og oppslukende Disney-opplevelse. Sembo tilbyr både hotell og billetter til Disneyland Paris-parkene.

Bestill reisen til Disneyland Paris med oss og få en uforglemmelig opplevelse

Vi er spesialister på å skape unike reiser til Frankrike som passer dine ønsker og budsjett. Enten du er ute etter en romantisk ferie, en familietur eller en gruppereise, er vi her for å sørge for at reisen din til Frankrike blir en opplevelse du vil huske.

Informasjon og inspirasjon til reisen din til Disneyland® Paris
©Disney
Finn til Disneyland® Paris med fly, buss, tog eller transfer
Det er enkelt å reise til Disneyland® Paris
©Disney ©2022 MARVEL
Bli en del av MARVEL-universet i Disneyland Paris
Ditt neste oppdrag med MARVEL Avengers-superheltene venter!
©Disney
To parker - et fantastisk eventyr i Disneyland® Paris
Oppdag de to parkene - Disneyland® Park og Walt Disney Studios® Park.
Amelia avatar
Møt Amelia, vår nye reiseplanlegger