1 / 11

Turer til Danmark

Danmark er et land med øyer og en kyst som oppleves som uendelig lang. Her finner du dramatisk natur, fredelige idyller og en trivelig stemning – levende og livlig vakker. Vi kan tilby mange spennende reiser på egenhånd til nabolandet i sør.

Om Danmark

På Sjælland ligger ”Dronningens By” København med det meste av det beste innen shopping, kultur, design og fornøyelser. Fine leiligheter tilbys nær BonBon-Land og på den vakre øya Møn. Lolland har Lalandia, med subtropisk badeland og innendørs skøytebane.

Fra Sjælland reiser man via Storebæltbroen og øya Fyn over til Jylland. Vestkysten langs Nordsjøen kalles Vesterhavet og har fantastiske sandstrender fra nord til sør. Helt nord på Jylland ligger velkjente Skagen.

På Jylland finnes det mange fine feriebyer nær stranden. Du kan få garantert ”badevær” i fine og morsomme badeland i Skallerup Seaside Resort, SeaWest, Ho Feriecenter og Vigsø Bugt. Du kan også velge Nordsø Camping med campinghytter.

Når du bor i leiligheter i Kolding og Ribe har du tilgang til disse byenes fine badeland.

Midt på Jylland i Billund ligger LEGOLAND®! Vi har massevis av fine boliger i alle prisklasser like ved eller et stykke fra. Prøv en spennende byferie i Ribe eller Kolding, vi kan tilby fine leiligheter midt i byen. Vi kan også tilby gunstige leiligheter og campingstuer i andre hyggelige miljøer, blant annet hoteller og kroer i Billund eller i mindre byer rundt omkring.

En fin opplevelse i Danmark er å bo på en genuin dansk kro. I hyggelig stemning nyter man god mat og drikke. Vi har valgt ut noen av de mest attraktive kroene rundt LEGOLAND® og Skagen, og har mange rom til disposisjon. Lei et eget hus ved en herlig strand en uke eller lenger.

Hos Sembo kan du velge bro eller ferge over Øresund. Vi kan også ordne billett over Storebæltbroen. Eller billetter direkte fra Göteborg eller Varberg til Jylland.

Kart over Danmark

Se alle våre hoteller i Danmark
Hoteller med 3 stjerner
Oppdag de mest populære og rimelige hotellene her!
Hoteller med 4 stjerner
Oppdag de mest populære og luksuriøse hotellene her!
Camping, feriehus og leiligheter
Oppdag våre mest populære og rimelige overnattingssteder her!

Populære overnattingssteder

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger