Storbyferie

Dra på weekendtur til en flott storby eller nyt en deilig spaweekend. Hos oss på Sembo kan du velge mellom et fantastisk utvalg av hoteller og aktiviteter i noen av verdens beste byer!

En weekendtur i Europa eller USA er en fin måte å oppdage nye kulturer, oppleve spennende severdigheter og smake på god mat. Men med så mange forskjellige byer å velge mellom er det viktig å finne en by som passer dine interesser.

Storbyferie

Storbyweekend i Barcelona

Barcelona i Spania er en populær storby for weekendopphold. Byen har et pulserende uteliv, vakker arkitektur og et fantastisk kjøkken med tapas og paella som er vel verdt å prøve. Barcelona har også et høyt kulturnivå med mange førsteklasses museer som Fundaciò Joan Mirò.

Utforsk Paris

En annen populær by for helgeturer er Paris, som regnes som et av verdens mest romantiske steder om våren. Med sine vakre boulevarder, imponerende arkitektur og det berømte Eiffeltårnet som det mest gjenkjennelige landemerket, har Paris mye å by på. Byen har også et rikt kunst- og kulturliv med berømte museer som Louvre og Musée d'Orsay.

Historie og kultur i Roma

Roma, Europas evige stad, er også et populært reisemål for helgeturer. Byen er kjent for sine fascinerende historiske severdigheter, blant annet Colosseum og Peterskirken.

Andre populære storbyer

Andre populære reisemål vi anbefaler er Amsterdam, London, Berlin og New York. Hver av disse byene har sin egen unike sjarm og karakter - perfekt å utforske på en weekend. Velkommen til å bestille weekendturen din hos oss på Sembo!

Fly og hotell

Dette kan også interessere deg

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger