1 / 27

Turer til USA

Gjør alvor av drømmene dine og besøk det store landet ”over there”. Her er alt mye større enn hva vi nordmenn er vant til.

Om USA

Herlig solskinn året rundt og uendelige, hvite sandstrender lokker mange turister til Florida. Staten preges av mengder med palmer, unik natur, spennende fornøyelser og en kraftfull miks av fargerik kultur og historie. Både øst- og vestkysten har 100-vis av mil med fantastiske sandstrender og turkist hav. Innlandet er langstrakt og stort sett fuktig med et interessant fugle- og dyreliv. Mange parker i området tilbyr båtturer med mulighet for å hilse på alligatorer.

Både øst- og vestkysten har mange fine, både store og små feriebyer. Oftest er det litt varmere på østsiden og også jo lengre sør man kommer. Velg herlige Miami Beach eller Fort Lauderdale på østsiden. På vestsiden anbefaler vi Clerarwater, Sanibel Island og Naples. Hvorfor ikke dele opp ferien og tilbringe noen dager på hvert sted?

Nede i sør ligger 45 øyer som perler på en snor sammenbundet av 43 broer, som fører ned til det myteomspunne Key West med de vakre solnedgangene. Her kan du oppleve det fascinerende møtet mellom Atlanterhavet og Mexicogolfens turkise vann. Vannet er perfekt for dykking med gode muligheter for å få se flere fargerike fiskearter.

Nord-Florida og Orlando tilbyr et enormt utvalg av fornøyelsesparker. Walt Disney World Resort® er byens største, og her tilbys mange spennende opplevelser for hele familien. Her bør man nesten tilbringe et par dager når man ferierer i Florida.

Prisene i Florida er rimelige og det fins restauranter i alle prisklasser. Velger du å lage maten selv, så holder de fleste amerikanske supermarkeder lave priser og høy kvalitet.

Nyhet er boliger i den sjarmerende byen St. Augustine, som er USAs eldste fra 1565 og har en historisk bykjerne, til forskjell fra mange av landets øvrige byer.

Vi tilbyr også hotell i de severdige storbyene New York, San Francisco, Los Angeles og Las Vegas. Bestill ferieboligen og billige flybilletter her!

INNREISETILLATELSE FOR REISENDE TIL USA

Det er obligatorisk for kunder som reiser til USA under Visa Waiver Program (VWP), å søke om et "electronic system for travel authorisation" (ESTA) senest 72 timer før avgang. Man må også søke selv om man bare skal mellomlande i USA. Se https://esta.cbp.dhs.gov/esta/esta.html

Kart over USA

Amelia avatar
Møt Amelia, vår nye reiseplanlegger