1 / 18

Turer til Italia

Jeg synes at Italia er et fortryllende land hvor du sjarmeres av glade og gjestfrie mennesker. Den storslåtte naturen er meget variert, med olivenlunder, sitrus- og vingårder. Endeløse attraksjoner, god shopping og utsøkt mat.

Om Italia

Italia er landet for alle smaker og sinn

Fra landet nordlige del ned til de sydlige breddegrader forandres ikke bare naturen, men også maten og vinen. Alt fra majestetiske fjell, vakre innsjøer til et glitrende hav, sjarmerende små viker eller kilometerlange og brede sandstrender ligger og venter på deg. Du blir møtt av overdådig kunst og kultur, enten du befinner deg i en liten pittoresk landsby eller en større kulturell by som Firenze eller Roma. Jeg synes det er fascinerende å besøke landet igjen og igjen, og fremdeles oppleve nye ting. Etter over tyve år med reiser til Italian har jeg fortsatt nye reisemål å utforske og besøke.

Mat er en del av livets goder

Å spise og drikke godt i Italia er enkelt, og det merkes at det er en viktig del av hverdagen. Det legges mye kjærlighet, omsorg og tid på matlaging. Når jeg tenker på Italia, tenker jeg på søte dufter av vellaget pasta som snor seg langs veggene, lukten av nybakt brød når jeg går forbi den lokale bakeren eller lukten av en perfekt tilberedt espresso. Og selvfølgelig tenker jeg på den deilige varmen og solstrålene mot ansiktet mitt.

Med oss kan du velge mellom mange reisemål

Med oss kan du velge din personlige favoritt enten du er en innbitt soltilbeder eller reiser ned på grunn av Italias mange attraksjoner. Vi har mange flotte steder på Adriaterhavskysten, hvor kilometerlange sandstrender strekker seg langs en fantastisk kystlinje som er omgitt av livlige badesteder.

Vi har også boenheter langs den italienske rivieraen, hvor grønne åser ser ned på et blått hav. Vi har selvfølgelig nøye valgt ut noen av de toskanske badebyene. I innlandet av Toscana, dvs. "på landet", kan du velge mellom å bo på en vingård eller hotell eller begge deler. Toscana er et takknemlig område å reise rundt i. Og naturen skifter mellom vakre, grønne og små åser til store, gule kornåkre.

Sør-Italia med sin hæl, tåspiss og øyer er noe utenom det vanlige. Her venter en vakker og dramatisk kystlinje, herlige sandstrender, asurblått hav og fantastisk velsmakende mat. Calabria, Auplia, Sicilia eller Sardnia - det er bare og velge og vrake i det gedigne programmet vårt.

Underholdning og fornøyelse for alle

Hver region har noe trivelig å by på. Det kan være alt fra morsomme fornøyelsesparker, vannparker, dyreparker, lokale markeder, spennende utstillinger av ulike slag, etc. Noen perioder av året kan du også delta på en "trøffeljakt" og vininnhøsting. I Italia er dessuten familieunderholdning en viktig ingrediens for en vellykket ferie. Det betyr at mange hoteller og virksomheter tilbyr sine gjester tilsvarende.

Vingårde

Det står sikkert på manges ønskeseddel på et tidspunkt at holde ferie på en vingård. Fantastiske omgivelser, smukke oliventræer, som glimtrer som sølv, når vinden tager i bladene, fugle, der synger på markerne. Det er noget særligt at bo op til naturen i et land som Italien. For at gøre det nemmere for dig at finde vores vingårde, har vi gjort et tema som du kan søke på. Håber, du finder noget, du kan lide.

Kart over Italia

Populære overnattingssteder i Italia

Populære byer

Amelia avatar
Møt Amelia, vår nye reiseplanlegger