LEGOLAND® – en opplevelse for hele familien

LEGOLAND® Billund i Danmark er en av Nordens mest populære temaparker for hele familien og det perfekte feriemålet for alle LEGO-entusiaster! Ta steget inn i LEGO®s fantastiske verden og opplev alt parken har å by på.

Når du bestiller reisen til Legoland Billund Resort med Sembo, får du opptil 20% rabatt på fergebilletten med Stena Line til og fra Danmark når du kjøper ferge og overnatting sammen.

 LEGOLAND® – en opplevelse for hele familien

Legoland® Billund - paradiset for barn og Lego-entusiaster

Spaser rundt i miniland og se hele verden i LEGO-miniatyrer, eller kjemp mot DUPLO®-invasjonen i den interaktive attraksjonen Apocalypseburg Sky Riders. Legoland er fylt med forlystelser, lekeområder og andre aktiviteter som garanterer flere dagers underholdning.

LEGOLAND® Billund tilbyr flere overnattingsmuligheter i parken, fra hotell og hytter til camping og villmarkstelt. Bo som en ridder i skinnende rustning på LEGOLAND Castle House, sov godt i en tretønne på LEGOLAND Holiday Village eller opplev en verden full av LEGO på Hotel LEGOLAND.

Du finner også mange andre overnattingssteder i nærheten av Legoland, i gang- eller kjøreavstand fra parken. Hvis du har tid til å utforske mer enn LEGOLAND®, kan du enkelt kombinere besøket med en utflukt til en av de andre parkene som er inkludert i Legoland Billund Resort.

Miniland

Vil du oppleve den store verden i miniatyr, leke blant kjente bygninger og oppdage spennende miljøer? Miniland er LEGOLANDs stolthet, der fargerike miniatyrer av hovedsteder, småbyer og andre steder er bygget av over 20 millioner LEGO klosser.

Nytt i 2024: Peppa Gris kommer til LEGOLAND®

LEGO® DUPLO® Peppa Gris Playground er årets store nyhet i Legoland og et lekeområde som byr på mange morsomme opplevelser for de minste! Her kan du møte Peppa og broren Georg, leke i Gretas trehytte, klatre om bord i båten til Bestefar Gris og hoppe i gjørmepytter. Mulighetene er uendelige for de minste!

Ta ferge til Jylland (Danmark)

Det går flere ferger fra norske byer til Jylland. Ferger til Hirtshals i Danmark går fra Kristiansand, Stavanger, Larvik og Bergen. Hvis du reiser fra Oslo, kan du ta fergen fra Oslo til Fredrikshavn i Danmark. Det enkleste er å ta bilen med på fergen. Det tar ca. 3 timer å kjøre fra Hirtshals eller Fredrikshavn til Legoland Billund.

Flyvninger fra Oslo og Bergen til Billund

Visste du at du kan fly direkte fra Oslo eller Bergen til Billund i Danmark? Både SAS og Norwegian flyr fra Oslo til Billund flere ganger om dagen. Fra Bergen til Billund kan du fly med Widerøe eller Norwegian alle dager i uken unntatt lørdag.

Lalandia ligger bare 4 kilometer fra Billund lufthavn. Det går flere lokale busser daglig fra flyplassen til Lalandia og Legoland, blant annet rute 43 og 143. Du finner mer informasjon om busstider og ruter på rejseplanen.dk. Hvis du i stedet ønsker å ta taxi, koster det rundt 100 DKK én vei.

Populære overnattingssteder på Legoland Billund Resort

Se flere hoteller nær Legoland
Hoteller med 3 stjerner
Oppdag de mest populære og rimelige hotellene her!
Hoteller med 4 stjerner
Oppdag de mest populære og luksuriøse hotellene her!
Camping, feriehus og leiligheter
Oppdag våre mest populære og rimelige overnattingssteder her!
Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger