Lalandia Billund – hjem til Skandinavias største badeland

Ta med hele familien til Danmark og opplev det fantastiske feriesenteret Lalandia i Billund! I Lalandia finner dere aktiviteter for enhver smak, og dere trenger aldri å bekymre dere for at moroa tar slutt!

Når dere bestiller reisen til Lalandia i Billund med Sembo, får dere opptil 20% rabatt på fergebilletten til og fra Danmark når dere kjøper ferge og overnatting samtidig.

Lalandia Billund – hjem til Skandinavias største badeland

Lalandia i Billund - et annerledes badeland

Lalandia i Billund er hjemsted for Skandinavias største badeland, Aquadome. Dette tropiske vannparadiset har alt for den eventyrlystne familien, fra de spennende vannskliene Turbo Racer og Twister til bølgebasseng, varme boblebad og badstuer med aromaterapi.

Lalandia er det perfekte reisemålet for en minifamilieferie. Underholdningssenteret byr på mye moro for alle aldre, og i tillegg til bassenger og sklier i Lalandia finner dere en verden av aktiviteter som bowling, minigolf og det barnevennlige Monky Tonky Land.

Når sulten melder seg, er det flere restauranter å velge mellom, fra italienske retter til vafler for de som liker søtt.

1 destinasjon 5 parker

Lalandia er en av fem temaparker som utgjør Legoland Billund Resort. De andre parkene LEGOLAND, LEGOLAND LEGO House, WOW Park og Givskud Zoo har like mye å by på og ligger ikke langt unna.

Aktiviteter i Lalandia Billund

Lalandia i Billunds største attraksjon er Aquadome, som med sine 10 000 kvadratmeter er kåret til Skandinavias største badeland. I Aquadome kan dere kjøre nedover de morsomme vannskliene, ri på bølgene i bølgebassenget eller dykke ned i grottebassenget. Aquadome har også et utendørs oppvarmet spa-basseng, boblebad, badstue og badstuedusj for dem som vil slappe av litt etter all svømmingen og rideturen!

Lalandia i Billunds største attraksjon er Aquadome, som med sine 10 000 kvadratmeter er kåret til Skandinavias største badeland. I Aquadome kan dere suse nedover de morsomme vannskliene, ri på bølgene i bølgebassenget eller dykke ned i grottebassenget. Aquadome har også et utendørs oppvarmet spa-basseng, boblebad, badstue og badstuedusj for dem som vil slappe av litt etter all svømmingen og rideturen!

Monky Tonky Land er den ultimate lekeplassen for barn! Her kan de delta i flere kreative aktiviteter og til og med lage sitt eget godteri! I Monky Tonky Land finnes det også trampoliner, gokart, sklier og et klatrestativ som sørger for timevis med moro!

For litt større barn og voksne som er ferdige med å bade, finnes det padlebaner, bowlingbane, minigolf, skøytebane, klatrevegg og det 16 meter høye Adventure Tower.

Bo i Lalandia Billund

I Lalandia kan dere gjøre opplevelsen komplett ved å bo i et av parkens hyggelige feriehus/hytter. Disse hyttene har god plass og er derfor perfekte for familieferier. Hvis dere bestiller opphold i en av hyttene, er inngang til Aquadome og Monky Tonky Land inkludert. Alle hyttene har wifi, og det finnes flere gratis parkeringsplasser i området.

Flyvninger fra Oslo og Bergen til Billund

Visste du at du kan fly direkte fra Oslo eller Bergen til Billund i Danmark? Både SAS og Norwegian flyr fra Oslo til Billund flere ganger om dagen. Fra Bergen til Billund kan du fly med Widerøe eller Norwegian alle dager i uken unntatt lørdag.

Lalandia ligger bare 4 kilometer fra Billund lufthavn. Det går flere lokale busser daglig fra flyplassen til Lalandia og Legoland, blant annet rute 43 og 143. Du finner mer informasjon om busstider og ruter på rejseplanen.dk. Hvis du i stedet ønsker å ta taxi, koster det rundt 100 DKK én vei.

Ta ferge til Jylland (Danmark)

Det går flere ferger fra norske byer til Jylland. Ferger til Hirtshals i Danmark går fra Kristiansand, Stavanger, Larvik og Bergen. Hvis du reiser fra Oslo, kan du ta fergen fra Oslo til Fredrikshavn i Danmark. Det enkleste er å ta bilen med på fergen. Det tar ca. 3 timer å kjøre fra Hirtshals eller Fredrikshavn til Lalandia i Billund.

Bo på Lalandia Billund - bo 3 netter, betal for 2!

Se flere hoteller nær Legoland
Hoteller med 3 stjerner
Oppdag de mest populære og rimelige hotellene her!
Hoteller med 4 stjerner
Oppdag de mest populære og luksuriøse hotellene her!
Camping, feriehus og leiligheter
Oppdag våre mest populære og rimelige overnattingssteder her!
Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger