Prisgaranti

Sembo sørger for at du som kunde får tilgang til lave priser og konkurransedyktige ferier.
Hvis du bestiller reisen din hos oss og finner en reise til en lavere pris innen 24 timer etter at bestillingen er bekreftet, refunderer vi prisforskjellen til deg.

Slik fungerer prisgarantien vår:

For det første må du forsikre deg om at reisen eller hotellbestillingen du ønsker å benytte deg av prisgarantien, tilbys på et norsk nettsted.
Hvert produkt i Sembo-bestillingen din må stemme overens med det billigere produktet, f.eks. antall reisende, samme avreise- og hjemreisedato, flytider, flynummer, flytillegg, transfer, hotell, romtype med samme regler og avbestillingsvilkår, antall rom og måltider.
Vi trenger alle opplysninger om det andre tilbudet, inkludert en lenke til den aktuelle reiseleverandøren der den lavere prisen er tydelig angitt, og prisen du ber oss om å matche, må være i samme valuta.
Prisen du ønsker å matche, må ikke være en del av et lojalitets- eller belønningsprogram.
Sembo definerer disse tilbudene som tilbud der kunden får en rabattert pris på oppholdet eller fra et annet nettsted som belønning for gjentatte kjøp: ved å logge inn, taste inn en kampanjekode, verve andre kunder eller for å utføre en annen handling som endrer den opprinnelige prisen.
Prisen må være tilgjengelig for allmennheten, og Sembo må kunne bestille til samme pris uten å være medlem eller del av et lojalitetsprogram.
For å benytte seg av prisgarantien må den som er registrert som hovedansvarlig for bestillingen kontakte vår  kundeservice innen 24 timer etter at du har mottatt bestillingsbekreftelsen, da Sembo på dette tidspunktet allerede har betalt den opprinnelige prisen for deler av bestillingen. Vi kan derfor bare garantere en pris i 24 timer, ettersom enkelte tjenesteleverandører, som flyselskaper og hoteller, ofte endrer prisene sine.
Vær oppmerksom på at prisgarantien bare kan brukes én gang per bestilling, og at prisgarantien ikke gjelder for rene flybestillinger.
Annonserte priser
Prisene på sembo.no er basert på informasjon fra leverandørene våre til datasystemene som brukes til å søke etter reiser. Vi bestreber oss alltid på å ha oppdatert informasjon på nettstedet, men siden denne informasjonen oppdateres kontinuerlig, kan det i enkelte tilfeller skje at en reise ikke kan bestilles til den annonserte prisen.
Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger