Søk og bestill reise

search
Hvor vil du reise?
Når vil du reise?
Reisende  

LEGOLAND®

Lek, moro og verdens beste klosser

LEGOLAND®

Lek, moro og verdens beste klosser

LEGOLAND® – fantastiske opplevelser venter

Bli med på årets nyhet på LEGOLAND®, Battle of The Brick – et riddershow med ekte hester og modige riddere. Riddere, trollmenn og prinsesser skaper den ultimate LEGOLAND-opplevelsen når dere overnatter på det helt nye Castle Hotel. Dere får opplevelser for alle sanser der den ulykkelige politimannen forsøker å fange gjerningsmannen i den helt nye 4D-filmen LEGO® City. Få en morsom tur i Flying Eagle og kjenn at det kiler i magen i LEGO Canoe, slåss med ninjaer i LEGO NINJAGO® The Ride og se alt ovenfra i LEGOTOP®. Dere får garantert mye moro i Kålormen og frysninger på ryggen i Ghost – The Haunted House. En perfekt dag på LEGOLAND avsluttes i Miniland. La eventyret begynne!

NYHET 2019! LEGOLAND® CASTLE HOTELI 2019 ønsker LEGOLAND® Billund Resort dere velkommen til et stort hotell med LEGO®-tema, Castle Hotel, rett ved siden av LEGOLAND. På nye LEGOLAND Castle Hotel er hver eneste kloss stappfull med Lego-magi og fengslende eventyr om riddere, trollmenn og fjerne kongeriker! Gled dere til et familieeventyr som er en konge verdig, med mange LEGO-figurer og overraskelser.

NYHET 2019! LEGOLAND® CASTLE HOTEL

I 2019 ønsker LEGOLAND® Billund Resort dere velkommen til et stort hotell med LEGO®-tema, Castle Hotel, rett ved siden av LEGOLAND. På nye LEGOLAND Castle Hotel er hver eneste kloss stappfull med Lego-magi og fengslende eventyr om riddere, trollmenn og fjerne kongeriker! Gled dere til et familieeventyr som er en konge verdig, med mange LEGO-figurer og overraskelser.


Knapp

Castle Hotel 1920X1080


Knapp

Battleofthebrick 82Mm


NYHET 2019! BATTLE OF THE BRICKOpplev årets nyhet, Battle of The Brick – et storslått riddershow med ekte hester og modige riddere som trenger din hjelp til å vinne det ettertraktende LEGO®-trofeet. Ingen vet hvordan turneringen ender ...

NYHET 2019! BATTLE OF THE BRICK

Opplev årets nyhet, Battle of The Brick – et storslått riddershow med ekte hester og modige riddere som trenger din hjelp til å vinne det ettertraktende LEGO®-trofeet. Ingen vet hvordan turneringen ender ...


Knapp
NINJAGO® WORLDI LEGO® NINJAGO® World kan dere sette ninjakunnskapene deres på prøve. Er dere smidige nok til å ta dere gjennom Lloyd's Laser Maze? Er dere sterke nok for Cole's Rock Climb, har dere balanse nok til Kai's Spinners, tåler dere farten i Jay's Lighting Drill – er dere klare for årets største utfordring i NINJAGO® The Ride?

NINJAGO® WORLD

I LEGO® NINJAGO® World kan dere sette ninjakunnskapene deres på prøve. Er dere smidige nok til å ta dere gjennom Lloyd's Laser Maze? Er dere sterke nok for Cole's Rock Climb, har dere balanse nok til Kai's Spinners, tåler dere farten i Jay's Lighting Drill – er dere klare for årets største utfordring i NINJAGO® The Ride?


Knapp

Kai Med Boern


Miniland Med Piger


MINILANDMiniland ligger i hjertet av LEGOLAND®. Her kan du oppleve den store verden i miniformat og leke blant berømte bygninger, hovedsteder, småsteder og spennende miljøer – alt bygget med over 20 millioner LEGO®-klosser.

MINILAND

Miniland ligger i hjertet av LEGOLAND®. Her kan du oppleve den store verden i miniformat og leke blant berømte bygninger, hovedsteder, småsteder og spennende miljøer – alt bygget med over 20 millioner LEGO®-klosser.


Knapp

BE HAPPY PASS – gratis fordelskort for barnefamilier

Bruk ditt Be Happy Pass og få verdens beste ferie for barn. Utforsk de mange spennende tilbudene nedenfor. Du vil oppdage at kortet gir tilgang til unike opplevelser for barn og mange fordeler for barnefamilier.