Søk og bestill reise

search
Saas-Fee - alpin
» Våre reisemål » Sveits » Alpelandsbyer - vinter » Saas-Fee - alpin

Saas-Fee - alpin i Sveits

Snøsikkert over tregrensa

Saas-Fee - alpin i Sveits

La oss få presentere en fantastisk koselig by i Sveits, Saas-Fee. Byen, en perle i Alpene, ligger omgitt av isbreer og blant en rekke topper på rundt 4 000 meter – garantert snø, med andre ord! I Saas-Fee kan man stå på ski hele året. Den høyeste heisen tar deg helt opp til 3 600 m.o.h. Herfra kan du nyte velpreparerte heiser helt ned til dalen. I Saas-Fee trives hele familien; her er det brede løyper for carvingentusiaster, kuleløyper for de tøffe og herlige, slakke bakker for nybegynnere!

I tillegg til den fantastiske skikjøringen, tilbyr Saas-Fee et bredt utvalg av aktiviteter som passer alle. Det er hyggelig å ta en rusletur i byen, og det er mange butikker. Etter after ski kan du ta hest og slede hjem til rommet, byen er nemlig bilfri.

Reisen dit

Det er enkelt å reise til Saas Fe, både med bil og fly. Det finnes forbindelser fra flyplassene både i Genève og Zürich. Kontakt Sembo dersom du ønsker leiebil. Selve byen er bilfri og bilen parkeres ved innkjøringen til byen. Herfra får du hjelp med å frakte bagasjen til hotellet.

Interaktivt løypekart

http://ski.intermaps.ch/saastal/saas-fee/