Våre reisemål » Portugal » Madeira
Madeira

Madeira

Madeira

Søk og bestill reise

search

Madeira

Madeira byr på en herlig blanding av gammelt og nytt: moderne hoteller med spaanlegg og fotvandring langs de gamle vanningskanalene oppe i fjellene. Reis til Madeira for å lade batteriene, nyte den gode maten og gå på oppdagelsesferd den fantastiske naturen. Klimaet gir deg mulighet til å gjøre det året rundt! Velg og vrak blant en rekke fine hoteller.

Ikke bare for pensjonistene

Madeira har lenge hatt rykte på seg for å være et reisemål for den eldre garden, men i løpet av de seneste årene har også de yngre fått øynene opp for øya, mye takket være det herlige klimaet året rundt. Aktivitetstilbudene er mange; ta f.eks. en fottur langs de gamle vanningskanalene, levadorene. Det er sjeldent man opplever noe så avkoplende ... vakre, frodige omgivelser og sildrende vann. De mer eventyrlystne kan prøve seg på paragliding, klatring og dypvannsfiske, som øya blant annet er kjent for. Hvis du spiller golf, så ligger det to fine golfbaner utenfor Funchal, samt ytterligere en bane på naboøya Porto Santo. Lei gjerne bil et par dager og kjør rundt i landskapet. Ikke gå glipp av nonnenes dal og Europas høyeste klippe, Cabo Girão.

HØY STANDARD PÅ MAT OG BOLIG

Maten er god på Madeira! Fisk og skalldyr med fantastiske viner (ikke bare madeira!) står ofte på menyen! Når du forlater Madeira kan vi love at batteriene er oppladet og at du allerede lengter tilbake.

FUNCHAL NYHET

Funchal er Madeiras hovedstad og byen ligger i skråningene ned mot havet. Dette var tidligere et yndet reisemål for den engelske overklassen, og sporene kan fremdeles ses bl.a. i arkitekturen, som går i engelsk, kolonialsk stil. I dag er Funchal en moderne by med et varierende uteliv og mange hyggelige restauranter og barer. Du finner moderne butikker med kjente merker vegg i vegg med gamle spesialforretninger. Kysten stuper bratt ned i havet, og man bader fra terrasser. I havnen ligger de store og luksuriøse båtene tett. Hvis du vil bo veldig bra, skal du ta en titt på herlige, sjarmerende Reid’s Palace.

Les mer

Skjul

Vis kart