Søk og bestill reise

search
Zell am See - alpin
» Våre reisemål » Østerrike » Alpene » Zell am See - alpin

Zell am See - alpin i Østerrike

Velkjent favoritt med snøgaranti.

Zell am See - alpin i Østerrike

Zell am See ligger vakkert til ved foten av fjellet Schmittenhöhe og ved siden av den majestetiske sjøen Zeller See. Byen er relativt stor for å være en alpeby, og har, i tillegg til skikjøring, et stort utvalg avrestauranter, shopping, barer, diskotek og aktiviteter for hele familien. Kort sagt: her finnes det noe for alle!

Etter en lang dag på ski når fjelltoppene forsvinner i kveldsolen, livner byen til og tilbyr et variert uteliv. Prøv bob i måneskinn, eller ta en romantisk tur med hest og vogn. Nyt av den unike stemningen i den lille by mellom fjellet og sjøen.

Rødt og blått i bakken.

Skidområdet Europa Sportregion, som omfatter Zell am See og Kaprun tilbyr utfordringer for alle! Uansett om du velger å ta deg ned fjellsiden med ski eller snøbrett, så kommer du garantert til å ha det moro her.

Det finnes flere røde og blå løyper enn svarte, men hvis man bare er litt oppfinnsom og eventyrlysten, så finnes det noe for enhver smak. Spesielt når nysnøen faller. Hvis du vil prøve en ordentlig ”højdetrip”, så er der ikke langt med bus til Kaprun med isbreen Kitzsteinhorn, 3.200 meter over havet. Her er terrenget noe flatere og enklere enn i Zell am See, og naturopplevelsen i særklasse med herlig utsikt.

Schüttdorf. Sembo tilbyr bra hotell og leiligheter i bydelen Schüttdorf også. Her går et store heiser opp i skisystemet. Området har bra restauranter og barer.

Reisetips. Hvis du velger å fly til München, så hjelper vi deg gjerne med leiebil for å komme fram til reisemålet. Der finnes også togforbindelser fra flyplassen til mange østerrikske skibyer som Zell am See, se www.oebb.st. Sørg for godtid når du skal ta flyet hjem igjen.

Shuttle-service. Omtrent 35 drosjebiler sørger for transfer fra flyplassen I Salzburg. Hver gjest kjøres direkte til hotellet for € 37. Tur/retur koster € 69 (med forbehold for evt. prisstigning). www.holiday-shuttle.at