Søk og bestill reise

search
Gålå
» Våre reisemål » Norge » Sommer- og Skiferie i fjellen » Gålå

Gålå i Norge

Dra på skiferie i Peer Gynts eventyrlige rike.

Gålå i Norge

Gålå omfatter hele betydningen av begrepet norsk høyfjellsstemning. Skiområdet byr dessuten på helt perfekte forhold for en familieferie når det kommer til mengder av snø og moro.

Gålå har snø hele sesongen. Når du har kommet deg vel hit, trenger du ikke bilen igjen før du skal hjem igjen. Alt ligger sentralt i Gålå. På skistadioen er det daglig forskjellige konkurranser og morsomme aktiviteter. Prøv snørafting, lekerundtur eller guidet høyfjellstur. I Gålå finnes det noe for enhver smak.

Alpin

De 15 løypene fordeler seg på to sider av fjellet, og omfatter alt fra våghalsenes svarte løyper til det store barneområdet Knerten. Snowboarderne har egen el-opplyst løype med big jump, rails og mange andre utfordringer.

Langrenn

Gålås 230 km langrennsspor inngår i Peer Gynt Ski Region, som totalt omfatter 630 km spor. Sporene varierer i vanskelighetsgrad og lengde, men de går alle gjennom det vakre fjell- og skoglandskapet. For de riktig veltrente er Peer Gynt-sporet, med sine 87 km, en passende utfordring.

Aktiviteter uten ski

På Gålå høyfjellshotell kan man nyte livets goder på mange forskjellige måter etter at man har tatt av seg skiene. Restaurant, ildsted, bibliotek, badstue, solarier m.m. Hotellet har dessuten et helt fantastisk oppvarmet utendørsbasseng.

Overnatting

I Gålå kan man bo både i hytter, leiligheter og på ekte høyfjellshotell.

Alt for barna

Skiklubben Knerten ligger adskilt fra de øvrige områdene, og er derfor et trygt sted for barn mellom 4 – 10 år. Området er åpent hele dagen, og har skilærere hver dag mellom kl. 10 – 12.