Søk og bestill reise

search
Beitostølen
» Våre reisemål » Norge » Sommer- og Skiferie i fjellen » Beitostølen

Beitostølen i Norge

Når solen skinner over Jotunheimens vakre topper, blir til og med de mest reisevante imponert. Og når skiene treffer den fine puddersnøen for første gang, da er du solgt! Om sommereren er det en sjarmerende liten fjellandsby 900 meter over vannet ved sydporten til Jotunheimen Nasjonalpark.

Beitostølen i Norge

Alpint Områdets to skisentre er arrangert på helt forskjellig måte. Det ene, som ligger sentralt i byen, er hovedsakelig for barn, nybegynnere og litt rustne løpere. Her finnes det skiskole, opplyst løype, skiutleie og salg av heiskort. Alpinsenteret ligger utenfor byen, og her venter de vanskeligere løypene og off pist-områdene. Det er også her snowboarderne får stillet sin lyst. Afterski hver tirsdag og torsdag.

Langrenn Med totalt 320 km langrennsspor, hvorav 280 km preparerte, er Beitostølen som skapt for langrennsentusiaster. Nordover har man utsikt mot fjelltoppene i Jotunheimen. I skogen slynger vakre turgåingsspor seg, og i byen finnes et 6 km langt el-lysspor, som er åpent til kl. 22.

Kjelke Prøv deg like så godt på en ekte lokal spesialitet, nemlig kjelkerace, når du er vel framme i Beitostølen. Det er en meget spesiell og morsom opplevelse å kjøre ned den svingete kjelkebakken.

Alt for barna Ved Bergojordet ligger skilekelandet, der barna lærer å gå på ski gjennom lek. Skiskolen tar også de minste barna med i bakken.

Overnatting Velg mellom flere overnattingsmuligheter. Beitostølen Apartment Hotel og Bergo Cabins ligger nær hyttesenteret midt i landsbyen. Beitotind Apartments har en rolig beliggenhet hvor du kan nyte den fantastiske utsikten over fjellene i Jotunheimen.

Om sommeren kan du oppleve mange forskjellige aktiviteter i løpet av ferien i den vakre naturen. De naturskjønne fjellomgivelsene byr på ulike typer vandringsturer, rideturer og sykkelturer.

Her finnes det muligheter for bra fiske, og for golfinteresserte finnes det også en golfbane i nærheten.

På stedet er det også en sommerpark, som tilbyr fartsfylte aktiviteter for hele familien sommeren igjennom. Du kan ake nedover fjellet og prøve deg på bilbanen. Det er også en Bike Park og en Mini Bike Park for de minste.

Har du lyst til å vandre eller sykle oppe på fjellet, kan du ta en stolheis opp på toppen. Du kan også hoppe trampoline, og de små kan boltre seg på den spennende mini høydebanen. På ferie her kan du prøve deg på massevis av forskjellige aktiviteter i vakker natur. De naturskjønne fjellomgivelsene byr på ulike typer vandringsturer, rideturer og sykkelturer.