Søk og bestill reise

search
St Julians och Sliema
» Våre reisemål » Malta » Malta » St Julians och Sliema

St Julians och Sliema i Malta

Byliv, kulinariske opplevelser og kultur

St Julians och Sliema i Malta

St. Julian’s & Sliema er to populære, sammenvokste feriesteder, som ligger i nærheten av hovedstaden Valletta. Her finner du øyas i særklasse beste shopping, restaurant og fornøyelsestilbud. Det er St. Julian´s som har det største fornøyelsestilbudet, mens Sliema har et litt mer modent klientell og den beste shoppingen.

Langs den 5 km lange strandpromenaden finner du massevis av hyggelige restauranterr, kaféer og barer med en uslåelig havutsikt. Her finnes det også et stort utvalg av lokale butikker, små herlig trange shoppingstriper i kombinasjon med internasjonale motehus. I St Julian’s ligger et av Maltas totalt tre internasjonale kasinoer. Om dagen bader man i St. George’s Bay, på et lidobad (bassengområde), ved hotellets basseng eller tar lokalbussen til noen av øyas sandstrender.

Turistskatt innføres på Malta

  1. juni 2016 innførte myndighetene en miljøavgift på alle de maltesiske øyene. Miljøavgiften betales på stedet direkte til hotellet og er på ca. 0,50 EUR / person over 18 år/natt, opp til maksimalt 5 EUR / person / opphold. Du finner utfyllende informasjon på http://www.tourism.gov.mt/en/Documents/EnvironmentalContribution-NoticetoGuests-_EN.pdf