Søk og bestill reise

search
Riga
» Våre reisemål » Latvia » Storby » Riga

Riga i Latvia

Denne sjarmerende byen med praktfulle palasser og et pulserende uteliv er vel verdt et besøk.

Riga i Latvia

Riga er en by der øst møter vest. Her finnes det, i tillegg til et overraskende stort tilbud av både barer og restauranter, gode muligheter til bra shopping. Og svært prisgunstig!

Hyggelige smug Den vakre bykjernen er liten og intim, og du har alt du trenger i gangavstand. Ønsker du å komme deg rundt på en annen måte, kan du velge mellom bl.a. buss, sporvogn og taxi, som er ganske prisgunstig. Vi anbefaler deg imidlertid at du tar rede på prisen før du hopper inn.

Nydelig atmosfære I Riga er det mye å se, spesielt av historiske minnesmerker. Palass fra 1800-tallet, avenyer og herlige boulevarder bidrar til den nydelige, historiske atmosfæren som hele tiden minner deg på hvor du befinner deg i byen. Ikke glem å besøke Jugendkvarteret, som er et av de største i Europa.

Lett å slappe av Når det gjelder byens fornøyelsesliv, kommer du til å få deg en stor overraskelse. Her finnes det mange trivelige utesteder og nattklubber. Landet har en rik kulturell tradisjon. Hvorfor ikke koble av med et opera- eller teaterbesøk. Kommer du om sommeren, må du ikke glemme å besøke de utrolig flotte strendene. Du kan også koble av på Spa, seile eller spille golf.

* Sembo tipser* Riga har mye å tilby sine gjester. Noen av de mest populære stedene er: House of Blackheads - vakker katedral fra 1300-talet, på Ratslaukums 7. Central Market - stort marked der du finner alt fra klær til mat. Stockmann - for den som liker motesaker, ligger i nærheten av jernbanestasjonen.