Våre reisemål » Italia » Sicilia » Cefalù
Cefalù

Cefalù

Ekte siciliansk badested med mye sjarm.

Søk og bestill reise

search

Cefalù

Cefalù er en pittoresk middelalderby med en gammel bykjerne, sjarmerende torg og trange gater. Her kan du nyte de middelalderske gatene og en flott sandstrand midt i byen. Over byen stiger en stor klippe som nærmest ligner et stort fort.

By med godt utvalg

Cefalù har du alt du trenger for en hyggelig ferie.

Det er nok av butikker langs de smale gatene og mange fine restauranter og uteserveringer, hvor du kan smake på den lokale maten.

Mange utflukter

Dette er et bra utgangspunkt for å besøke både nærliggende kystbyer som søvnige landsbyer i innlandet. Det er ca. 7 mil til Sicilias hovedstad Palermo, og med tog tar det kun en time. En enkeltbillett koster rund € 7 / pers.

Transfer

Vi kan nå tilby transport til utvalgte hotell. Du kan velge mellom privat eller delt transport. Hvis du velger delt transport, kan ventetiden være på opptil 90 minutter fra du har landet.

Hotellene er; Baia del Capitano, Tourist, Santa Lucia e Le Sabbiedoro, Alberi del Paradiso, Fontana Barone.

Det forventes at turistskatt belastes lokalt. Det er fortsatt ikke bestemt

Slik kommer du deg hit

Med fly: Fra Arlanda / Kastrup koster fly til Palermo (Cefalú) fra 3750 kr. resp. 3450 kr. Vi anbefaler deg å leie en bil, da det ikke finnes lokale transportmidler til disse små stedene på landsbygda.

Med egen bil: Det er to fergerederier som opererer regelmessig fra fastlandet over til Sicilia, overfarten tar ca. 40 min.

    Les mer

    Skjul

    Vis kart