Våre reisemål » Italia » Italienske riviera » Pietra Ligure
Pietra Ligure

Pietra Ligure

Slapp av og nyt atmosfæren.

Søk og bestill reise

search

Pietra Ligure

Pietra Ligure er en sjarmerende by med en langstrakt sandstrand og livlig strandpromenade. I den gamle delen av byen finner du et pittoreskt sentrum og koselige trange gater hvor lukten av vellaget mat snor seg langs husveggene.

Alt for din trivsel

I Pietra Ligure er det et godt utvalg av butikker, koselige uteserveringer og gode restauranter. På de brokete åpne torgene finner du lett akkurat din favorittrestaurant. I tillegg til den historiske indre by er det også et nyere sentrum med alt du trenger.

Bra beliggenhet

Byen ligger mellom Genova og Imperia, hvilket innebærer at du har mange hyggelige utflukter å velge mellom. Og det er ikke bare kystnære lokaliteter som er verdt et besøk. Hvis du tar deg til innlandet, kommer du til den verdenskjente Piemonte-regionen med sin gode mat og fantastiske viner.

Det forventes at turistskatt belastes lokalt. Det er fortsatt ikke bestemt hvilke steder som blir berørte

Slik kommer du deg hit

Med fly: Du kan ta deg til Imperia og Diano Marina med kysttoget fra Nice og videre til Pietra Ligure med lokaltog (www.trenitalia.it). Reisetiden er ca. 1,5 til 2 timer og billetten koster ca. € 15-18. Leiebil kan du hente og levere på flyplassen i forbindelse med ditt fly.

    Les mer

    Skjul

    Vis kart