Søk og bestill reise

search
OL-byer
» Våre reisemål » Italia » Alpene » OL-byer

OL-byer i Italia

Sestriere hører til en av landets såkalte OL-byer.

OL-byer i Italia

Kjent skistedSkikjøringen i Sestriere er fordelt mellom Monte Motta og Monte Sises. Begge områdene tilbyr skikjøring med varierende vanskelighetsgrad. Nybegynnerbakkene like ovenfor byen er spesielt bra, og der finnes også en ny half-pipe og snowcross bane. Den beste løssnøen i Milky Way finner du ved Rio Nero, ned mot Oulx-Cesana.

After Ski og andre trivelige aktiviteter Sestriere er ingen direkte partyby, men har et godt utvalg av barer og restauranter. Du kan også kombinere skikjøringen med andre aktiviteter som skøytegåing, bowling, svømming m.m. Stedet har også en hel del klesbutikker og andre forretninger. Sestriere er en by der du har alt du trenger for en trivelig ferie.

*Om du ønsker å prøve noe annet * Bare ca. 30 min med bil fra Sestriere ligger Sauze D’Oulx (1 509 moh.). Her finnes et stort tilbud av uteliv, restauranter, barer og shopping. Den opprinnelige middelalderbyen har sin særskilte sjarm, til tross for at det i den senere tid er blitt bygd mange hus og hotell. Skikjøringen er blant de bedre i området, og også her har man dratt fordel av å ha vært vert for OL. Noe av den beste skikjøringen i hele Milky Way finner du mellom Sportina og Sancicario. Dyktige skiløpere setter pris på kjøringen ved Monit della Luna ned mot Montgenèvre i Frankrike.