Søk og bestill reise

search
Camargue
» Våre reisemål » Frankrike » Languedoc-Roussillon » Camargue

Camargue i Frankrike

Her kan du nyte ferien din! I Camargue er det lange, grunne og fine sandstrender.

Camargue i Frankrike

Camargue kalles området som utgjør grensen mellom Provence og landskapet Languedoc-Roussillon i Sør-Frankrike. Det er her elven Rhône renner ut i havet, og dette har forårsaket dannelsen av uendelige strekninger med langgrunn, fin sandstrand. I løpet av turen får du oppleve det spesielle dyrelivet – her lever nemlig rosa flamingoer side om side med store, svarte okser og hvite hester.

Le Grau-du-Roi

En fiskerlandsby med en sjarmerende eldre bykjerne og mange fine restauranter som gir det lille ekstra på turen din. Strendene er ekstremt langgrunne, og byen grenser til den kjente stranden «L’Espiguette», der det bl.a. arrangeres rideturer for dem som vil oppleve Camargues særpregede natur til hest.

La Grande-Motte

Denne strandbyen er kjent for sin moderne og svært spesielle arkitektur, noe som tiltrekker mange reisende. Stedet lever året rundt, da det også er en soveby for Montpellier, som bare ligger 2,5 mil unna. La Grande-Motte har to 18-hulls golfbaner, noe som gjør byen til et bra golfreisemål.

Nær Provence

Nærheten til Provence byr på mange interessante utfluktsmuligheter i ferien. Det tar deg mindre enn en times biltur å komme til de romerske byene Nîmes og Arles, perfekt utfluktsmål for de som er på bilferie. Den sørfranske universitetsbyen Montpellier ligger en halvtimes reise unna.

I Camargue-området tilbyr vi innkvartering i ferieleiligheter og hoteller, og i barnevennlige feriebyer med underholdning og aktivitetsprogram, perfekt for de som ønsker å være aktive i ferien.