Våre reisemål » Frankrike » Den franske rivieraen » Sainte-Maxime
Sainte-Maxime

Sainte-Maxime

Strender, smug og boule

Søk og bestill reise

search

Sainte-Maxime

På den andre siden av St. Tropez-bukten ligger den sjarmerende badebyen Sainte-Maxime. Her kombinerer du det beste fra Rivieraen og Provence samtidig som du bor i nærheten av noen av områdets fineste strender.

Provençalske delikatesser og boule

Sentrum har trange smug og butikktette gågater som lokker med provençalske delikatesser, sko og badetøy. Ved strandpromenaden ligger en populær ”boulodrom”, som er oppkalt etter svenske prins Bertil. Byen har også en hyggelig havn og et kasino.

Sainte-Maxime er en badeby som livner til om sommeren, fra april til oktober.

Les Issambres

Øst for Sainte-Maxime (9 km) ligger byen Les Issambres, som har en landlig sjarm og provençalsk karakter. Her finner du noen av Rivieraens fineste og bredeste sandstrender. Mange av Sembos leiligheter i Les Issambres ligger noen kilometer opp i de grønnkledde fjellene, omgitt av vakker natur og med en fantastisk utsikt over Middelhavet.

Omgivelsene er vakre og tilbyr mye mer enn sol og bad. Beliggenheten er perfekt hvis du har lyst til å besøke Provences byer og vingårder med bil. Det er bare 14 km til St. Tropez.

Slik kommer du deg hit

Med fly: Offentlig transport fra flyplassen til Sainte-Maxime er meget begrenset. For info se www.nice.aerport.fr. Vi anbefaler leiebil som du kan hente og levere på flyplassen i forbindelse med ditt fly.

Med egen bil: Følg gjerne den ”Blå veien”.

    Les mer

    Skjul

    Vis kart