Søk og bestill reise

search
Hyères
» Våre reisemål » Frankrike » Den franske rivieraen » Hyères

Hyères i Frankrike

Middelalderbyen som aldri går ut på dato

Hyères i Frankrike

Hyères er av noen kjent som byen som organiserer en av Frankrikes største motefotoutstillinger. Andre har kanskje allerede vært heldige nok til å besøke denne sjarmerende, gamle byen som ligger langs den vakre kysten av Provence. Hvis du ennå ikke har vært der, har du nå muligheten til å oppdage denne ferieperlen.

Kveldsturer i gamlebyen

Hyères er en middelalderby med en gammel, pittoresk bykjerne, strategisk plassert på høyden. Her er det både romantisk og spennende på samme tid. Mystiske, historiske gater ispedd med trivelige små torg, koselige restauranter og butikker som selger lokale spesialiteter. Livet i gamlebyen kretser rundt torget La Place Massillon, hvor du kan sette deg ned på en av de mange uteserveringene og nyte de varme sommerkveldene.

Le Port

Hyères travla marina ligger nedenfor gamlebyen, og er et populært møtested for kveldsturgåere. Spaser langs kaikanten, sug til deg atmosfæren og nyt det behagelige, avslappede franske tempoet. La sansene lede deg til noen av de mest populære restaurantene i havnen, og ikke nøl med å prøve dagens fangst.

Giens-halvøya

Nedenfor Hyères' sentrum og havn strekker Giens-halvøya ut i det herlige havet. Presqu´ile de Giens, som den heter på franska, byr på kilometerlange, langgrunne sandstrender. Hotellene våre ligger bekvemt til på Giens-halvøya, slik at en herlig dukkert i det blå aldri er langt unna.