Søk og bestill reise

search
De tre dalene - Val Thorens
» Våre reisemål » Frankrike » Alpene » De tre dalene - Val Thorens

De tre dalene - Val Thorens i Frankrike

330 merkede løyper og nesten 600 km utfor gjør en skiløper salig i sjelen. Med åtte topper over 3000 m og seks isbreer, har skiområdet i De tre dalene skikjøring for alle, både for nybegynnere og eksperter. De tre dalene består av Val Thorens, Courchevel, Méribel, Les Ménuires og Brides-les-Bains, alle knyttet sammen av dette gigantiske heissystemet som er overraskende ryddig, godt merket og veldig lett å komme seg rundt i.

Sembo tilbyr ferieboliger på alle fem stedene. Val Thorens er en av disse.

Val Thorens (2300 moh)

Val Thorens er det stedet som ligger høyest til i de tre dalene. Når du bor i Val Thorens, har du skikjøringen rett utenfor døren. Tenk å kunne starte dagen med å kjøre rett opp til 3 200 m! Siden venter det skiopplevelser utenom det vanlige. Stedet er anlagt med fokus på skikjøring. Heisene tar du nede fra byen, og bakkene slutter praktisk talt utenfor hotellet ditt. Det er ikke noe å klage over servicetilbudet. Det finnes mange restauranter og forretninger for enhver smak. Og nattklubber og barer for deg som ønsker det.

Løypekart

Skiområdet: www.les3vallees.com/on-a-large-scale/ski-map.60/

Val Thorens: http://www.les3vallees.com/images/planpiste/valthorensplanpiste.pdf

Reisetips

Hvis du velger å fly, anbefaler vi Genève flyplass, og derfra hjelper vi deg gjerne med å leie en bil. Det er også lett å ta bussen direkte fra Genève flyplass www.altibus.com eller www.gva.ch. Bare pass på å ha godt tidsmargin til flyet på hjemreisen.